Plakátba zárva: Riverdale

 
Beküldte: Kanyecc 2017 January 15, 12:33-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Sok olyan vonással rendelkezik a Riverdale, ami számtalan jó egykori The CW-s és UPN-es ötletet idéz fel. A külföldi oldalakon a Hidden Palms-szal és a Gossip Girl-lel is azonosítják egyes elemeit, ám az se titok, hogy kapott Twin Peaks-jellegű csavart. Számomra ez a három produkció mind olyan, ami elősegíti a pilotjának a könnyebb megtekintését. Nincs hezitálás, mert ha már a fele igaz a leírtaknak, akkor bizony egy korrekt ötlet születésének lehetünk szemtanúi.

Jó látni azt is, hogy a The CW nem akar – csak és kizárólag – DC-univerzum világépítése felé elmenni, mellett azért még próbálja a tiniket más fanfavorit műfaj felé terelni. Emlékszem, anno mennyire oda-vissza voltam a One Tree Hill-ért. Most, hogy láttam a Riverdale legújabb előzetesét, még inkább felerősödőben az a nézetem, miszerint megpróbálkozik a csatorna a régi mivoltának visszahozatalával, amikor még a tinis ötletek jelentették az ütőképességet. A történet: egy nem éppen hétköznapi gyilkossági ügyről szól, amibe pár fiatal keveredik. Természetesen ez egy kisvárosra lesz szabva, ami egyből hozza a szokásos elemeket.

A napokban netre került a karakterek egyéni plakátarzenálja. Ezeken nézhetitek meg a folytatásban. Premier január 26-án. Én a legjobbakban bizakodom!

riverdale_ver3_xlgriverdale_ver4_xlgriverdale_ver5_xlg
riverdale_ver6_xlgriverdale_ver7_xlgriverdale_ver8_xlg

(A tovább mögött megtekinthető a májusban kiadott teaser plakátja is, amiről mi azt hittük, hogy egy rajongói mű. Hát nem! Ezen kívül a legutóbbi teljes értékű poszterje.)

riverdale_xlg

riverdale-key-art-2


free web stats