Plakátba zárva: The Good Fight

 
Beküldte: Kanyecc 2016 December 21, 18:53-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A 2017-es esztendőben újabb online videótár mutatkozik be, ami eddig is létezett, csak éppen a nézőknek sok újdonsággal nem rukkolt elő. Jövőre viszont változást hoz a CBS All Access, avagy rövidebben CBSAA – csakhogy szokjuk a rövidítést, ha már a külföldi oldalak belekezdtek a hosszabb nevének a lecsípésébe.

Nos, az már biztos, hogy a Star Trek: Discovery és a The Good Wife-spinoffja, a The Good Fight itt fog bemutatkozni. Nyilván kisebb költségvetésről beszélhetünk, mint ha országos tévére hozták volna, azonban az anyacsatorna nem szeretné egyből rossz élményekkel kezdeni az „újkorszak hajnalát”, ezért mindkettőhöz országos premiert is dob. Utóbbi február 19-én debütál mind a CBS, mind a CBSAA kínálatában, annyi lesz mindössze a különbség, hogy az új epizódok már csak a webes szolgáltatásban lesznek elérhetők. Előfizetőket szeretnének szerezni, ezt pedig némi mézesmadzag elhúzással tudják megteremteni. Teljes mértékben adja magát, hogy mi a teendő, milyen lépéseket kell tenniük annak érdekében, hogy az All Access felemelkedjen a későbbiekben egy HBO GO vagy más stream szolgáltatás súlycsoportjába.

10 epizód már biztos a The Good Fight-tal kapcsolatban, ahogy az is, miszerint Robert King, Phil Alden Robinson és Michelle King viszi hátán a produkcióit, ahova becastingolták: Bernadette Peters-t, Christine Baranski-t, Cush Jumbo-t, Delroy Lindo-t, Erica Tazel-t, Justin Bartha-t, Paul Guilfoyle-t, Rose Leslie-t és Sarah Steele-t. A sztori: egy pénzügyi botrányra teszi a fókuszt, ami tönkre tesz egy fiatal ügyvédet. Miután maga mögött hagyja a Lockhart & Lee-t, csatlakozik Lucca Quinn chicago-i ügyvédi cégéhez, ahol ismét megpróbálkozik helyre rakni életét és igazságot tenni.

Mutatnám a sorozat főkarakterire fókuszáló plakátot.

thegoodfight-poster


free web stats