Katharine McPhee @ Da Man magazin, 2016

 
Beküldte: Kanyecc 2016 December 31, 13:15-kor a(z) cukorfalat témába.

Az évet mindenképpen egy cukorfalat rovatos bejegyzéssel szeretném lezárni – persze még tervezek mást is megosztani veletek, de ez az, ami nem maradhat el, szóval szépen magyarosan: kezdeném a „lényeggel” a napot.

2012-ig nem túlzottan voltam képben, hogy ki is valójában Katharine McPhee. Volt egy-két filmes szerepe – egyiket se láttam. A Smash hozta meg a várt áttörést életében, ami igaz rövid ideig tartott, viszont a tévés szakma felfigyelhetett szépségére. Oly annyira, hogy utána a Scorpion-ban kapott főszerepet, amit még mindig könnyedén eladnak a CBS nézőinek. Na jó, hogy könnyedén-e az már egy másik dolog, mert 25%-ot esett a 2015/16-os idény mutatóihoz képest, amivel erősen a középmezőnyben foglal helyet házon belül. Nyilván aggodalomra semmi okunk, mert van nála rosszabb, de azért még se kiemelkedő, mint egy újoncként bemutatkozott Bull.

Katharine díjazottság tekintetében nem sok mindent tud felmutatni, hiszen három jelölést szerzett a Smash-sel, míg a Scorpion-nal egyet sem. Cseppet sem hiszem, hogy számára ez az a dráma, ahol befuthat, majd a következő talán kiemelteti. Addig maradnak a magazinfotók, amik éltetik más erényét, a szépségét, mert azért 32 évesen elég jól fest.

katharine-mcphee-for-fa-man-magazine-2016_4

A tovább mögött folytatódik a galéria! Mindenképpen megérdemel egy kattintást.

katharine-mcphee-for-fa-man-magazine-2016_6

katharine-mcphee-for-fa-man-magazine-2016_1

katharine-mcphee-for-fa-man-magazine-2016_3

katharine-mcphee-for-fa-man-magazine-2016_2

katharine-mcphee-for-fa-man-magazine-2016_5

katharine-mcphee-for-fa-man-magazine-2016_4


free web stats