USA DVD premier: 2008-08-05 (32. hét)

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 18, 15:10-kor a(z) DVD témába.

(Folytassuk archiválásunkat.) Augusztus első hetében piszkosul sok DVD-jelent meg. Had ne kelljen összeszámolnom őket, de minimum 20 darabról van szó. Köztük akad olyan, amit szívesen megvennék; akad olyan, amint csak megnéznék és rengeteg olyan, ami mehet a süllyesztőbe! – legalábbis általam. Nézzük meg, milyen újdonságok érkeztek!

A sort először egyik régi kedvencemmel kezdeném meg, a Vadak urával, vagy akinek jobban tetszik Beast Master. Megjelent komplett sorozatpakk formájában a három évad, ami ’99 és ’02 között ment a SYND csatornán, aki idén sem hagy bennünket cserben. Sajnos pontos adatok nincsenek róla, azaz extrák, lemezszám, stb, de 50$-t nekem megér! Megjelent a Masters of Science Fiction első évadja. A hat-epizód két lemezen kapott helyet. Hazánkban az AXN-en ment le. Folytatásra nem kapta meg a berendelést, viszont szintén kiadnék érte 30$-rt. Már csak a tesó – Masters of Horror – miatt. Napvilágot látott a Robin Hood első évadja Blu-ray formában, valamint a második sima DVD-formában. Harmadik évad jelenleg hazánkban forgatódik. Az első szezont az RTL Klub hamarosan újra műsorára tűzi. Talán utána jön a folytatás. A Star Trek második évadja megjelent újabb, pöpecebb kiadásban, sok extrával. A 26 epizód 8-lemezen kapott helyet.

Következzen, a nem venném meg, de meglesném kategória: Kijött a Code Monkeys első évadja (borító). A 13 epizód 2-lemezen foglal helyet, a megszokott extrákkal. Második évadja nem rég fejeződött be, harmadikról egyelőre nem esett szó. Az eredeti Doctor Who-rajongók örülhetnek, mivel megjelent egy újabb csokor, szám szerint a 17. (borító), a 121. (borító) és 130. sztori (borító). Borítójuk lehengerlő, extra mennyiségűk kifektető. És nem túlzok. Megjelent a Hotel Babylon második évadja (borító). Magyarul az angol Las Vegas. 8 epizódja 3-lemezen kapható. Végezetül egy angol dokumentum-filmsorozatra hívnám fel a figyelmeteket, a Wild China-ra, ami szimpla (borító) és Blu-ray formában (borító) is megjelent.

Végül, jöjjenek azok a sorozatok, amikről csak pár szót ejtünk, azaz az Anthony Bourdain: No Reservations harmadik kollekciója, a Back at the Barnyard – When No One’s Looking (borító), a Ben 10 negyedik évadja (borító), a Bizarre legjobb 10 válogatása (borító), a Charlie and Lola nyolcadik válogatása (borító). Aztán itt van a Days That Shook the World első évadja (borító), a Multiple Shows szimpla (borító) és blu-ray formában (borító), a Family Ties negyedik évadja (borító), a The First Olympics: Athens 1896 című minisorozat (borító), a Foyle’s War ötödik szettje (borító), a Get Smart első évadja (borító), a He-Man and the Masters of the Universe harmadik válogatása (borító), Life in Cold Blood dokumentumfilm (borító), a Lonesome Dove minisorozat (borító), a Route 66 első évadja (borító), a The Saddle Club első évadja (borító), a Sensitive Skin első és második évadja (borító) és a Sunset Tan első évadja (borító).


free web stats