Emlékeztető: Orphan Black – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 17, 18:51-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 22:00-tól az RTL Spike műsorán: Orphan Black – 2×02.

Kábeles csatornákon nagyobb élet zajlik, mint az országoson. Örülök, hogy az RTL Csoport is számos kiscsatornával rendelkezik, mivel bőven túlvagyunk azon az időszakon, hogy mindent – amit az RTL Klub nem tud valami oknál fogva „befogadni” – a Cool-on tűnjön fel. Tavaly startolt el a Spike vagy RTL Spike (kinek melyik tetszik!), ami újabb sorozatpremiereknek szolgáltat otthont. Köztük az Orphan Black-nek, a BBC America egyik talán legigényesebb ötletének is, aminek odakinn az 5. évadját várjuk.

Fel is merül sorozatfüggőként a kérdés bennem, hogy miért kell ennyi időt várni egy jó ötlet magyar szinkronjára? Szerencsére, az első etapot követően hozzák a másodikat, és remélhetőleg így haladnak tovább heti rendszerességgel. Nyilván a sorozatfináléra nem érjük be a jenkiket, de küzdés jeleit mindenképp díjaznom kell.

Aki teheti csatlakozzon be, mert még mindig kimagaslik a sci-fi műfajon belül. Pontosan ezért bátorkodtam írni a premier után is egy amolyan utóemlékeztetőt, mert ez tényleg az a produkció, ami megérdemli az odafigyelést.

35


free web stats