Elkaszálták a Heti Hetest

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 22, 18:17-kor a(z) Magyar hírek témába.

Tudjátok mi az igazi irónia? Elmesélem! – Tegnap azon agyaltam, mennyire várom már a márciust, hiszen visszatér az RTL II-re a csökkent epizódszámmal berendelt Heti Hetes. A tavasz egyetlen biztos pontja lett volna nálam, mert az tuti biztos, hogy hétfő esténként pótoltam volna valamilyen formában (vagy RTL Most, vagy torrent) az elmaradt rész megtekintését! (Sose néztem tévében, így ez az opció a reklámszünetek miatt fel se merülhet.)

Ma, amikor éppen utaztam a villamoson olvasom a megdöbbentő hírt (lásd: lentebb!), miszerint Para-Kovács János saját Facebook oldalán megosztotta a Heti Hetes kaszájának hírét.

Sejtenem kellett volna már ősszel (csak éppen rajongóként ilyenre nem szabad asszociálni), hogy nincs minden rendben a produkcióval. A várthoz képest egy hónappal később startolt, viszont akkor még szó se esett epizódszám csökkenésről. 2016 végén, a szilveszteri epizódjakor derült ki a rafinéria, miszerint tavasszal térhet vissza, egy laza két hónapos szünetet követően. Után lehullott a lepel arról is, hogy csak 16 részes etappal dolgoznak a megszokott 40 helyett. A történet pedig Para bejegyzésével folytatódik, ami egy 18 szériát megélt hirtelen halálról szó.

Végezetül ajánlanám figyelmetekbe az emtv cikkét, ahol többek között Ónodi György reakcióját is elolvashatjátok az üggyel kapcsolatban.


free web stats