Délutáni előzetes: Roadside Picnic

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 25, 17:35-kor a(z) videó témába.

A Roadside Picnic a WGN America gyermeke volt január végéig, amikor is visszadobták a pilotberendelését máig tisztázatlan okok miatt. 2015-ben érkezett először a hír, hogy Arkagyij és Borisz Sztrugackij által írt Stalker – Roadside Picnic c. könyvét tévésorozat formájában is képernyőre vinnék – egyébként 1979-ben film már készült az alap elgondolkodásból, ahogy játék is. Utóbbi talán többekhez eljutott, hiszen akkoriban nem semmi grafikát pakoltak alá. Maga a látvány tényleg hozta mindazt, mitől rá lehetett kattanni.

Jack Paglan volt a szkript felelőse, aki a könyvírók mellett Alan Taylor-ra, Neal Moritz-cel és Vivian Cannon-nal dolgozott a berendeléséért. A szereplők sorában: Chloe Coleman, Felisha Terrell, Martin Donovan, Matthew Goode, Michael Lindall, Osi Okerafor és W. Earl Brown foglalt helyet. A történet középpontjában: a Stalker-ök álltak, akiket tekintsünk illegális felfedezőknek. A háttértörténet annyi, hogy korábban a Földönkívüliek a Földön jártak, és ahol „megfordultak”, ott Zónák alakultak ki- Ezen Zónák mindegyikében fura, megmagyarázhatatlan tárgyak vannak, de azoknak megszerzése nem egyszerű mutatvány.

A neten rátaláltam a passzolt ötlet pilot előzetesére. Ezt hoznám el most nektek. Igazi ritkaság, hála az orosz kollégák lélekjelenlétének…free web stats