Plakátba zárva: Imaginary Mary

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 5, 15:50-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Egyre elterjedtebb a „special premiere” címszóval meghirdetett újonc debütálás az országos tévéknél, ami két dolgot jelenthet: az első, hogy jóval korábban kerül műsorra, a folytatásra pedig várni kell egy-két hetet, esetleg hónapot – ez a mézesmadzag effektus; a másik, hogy egy erősebb timeslotba kerül, jobb felvezetés mögé alapozás gyanánt, mint amit az évadközbeni időszakára szántak neki.

Az Imaginary Mary esetében utóbbiról beszélhetünk. Március 29-én mutatkozik be az újonc, szerda este 20:30-kor, ahol a The Goldbergs és a Modern Family közé pakolják, hogy aztán rákövetkező héttől keddenként 21:30-tól elfoglalja a fix helyét. Ott már a Fresh off the Boat szolgáltatja a felvezetést számára, míg neki a Marvel’s Agents of SHIELD-et kell ellátnia nézővel. Nem lesz egyszerű dolga, hiszen olyan szinopszissal rendelkezik, amit a kukába kívántunk tavalyi pilotszezon során. A története: egy karizmatikus nőről szól, aki rátalál a Nagy Ő-re egy elvált, három gyermekét nevelő férfi személyében. A csavart az adja, hogy közben megjelenik a csaj gyermekkori képzeletbeli barátja, aki próbálja helyes tippekkel ellátni.

A kérdés, hogy kell-e ez nekünk? A 15/16-os idényben a The Muppets-szel próbálkozott be a csatorna, ami elhasalt könnyedén. Nincs sok értelme a valóságot és a képzeletbeli világot összemosni, egyszerűen nem vevő rá a mai közönség. Kijelentésemet a Fox-os Son of Zorn is alátámasztja, ami nem dönt rekordokat se házon belül, se úgy amúgy.

Talán a gyermekek és a „gyermekkori képzeletbeli barát” cukifaktorjával akarnak operálni. Meglátjuk. Részemről kaszálhatnák is!

ImagesMary


free web stats