Kulisszás képek a Marvel-féle The Inhumans pilothoz

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 6, 11:36-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Tavaly ősszel döntött úgy az ABC, hogy bővíti a Marvel-portfólióját, ami várható volt, hiszen a The CW és a Netflix diktálja jelenleg a képregényadoptációk utánpótlását a tévés berkekben. Az Agents of SHIELD és az Agent Cartert (illetve egy elhalt Most Wantedpilotot) követően a The Inhumans került berendelésre, mely egyből megkapta az „ordered to series” státuszt, azaz 8 epizóddal tűnik fel a 2017/18-as idényben – várhatóan az őszi részlegbe építik.

A történet középpontjában: Black Bolt (Fekete Villám) és tágabban vett családja még be nem mutatott története áll. Az elmúlt időszakban a casting a végéhez érkezett, amibe csatlakozott: Anson Mount, Ellen Woglom, Eme Ikwuakor, Isabelle Cornish, Iwan Rheon, Ken Leung, Mike Moh, Serinda Swan és Sonya Balmores. A pilot rendezéséért: Roel Reine lesz a felelős, míg a szkriptért: Scott Buck, akinek besegíti Jeph Loeb. Külön megjegyezném azt a tényt is, hogy az Agents of SHIELD-ben már láthattunk korábban Inhumans karaktereket, így remélhetőleg jó kis alapot adnak nekik.

A forgatás már elkezdődött Hawaii-on. Az ABC szeretné, ha a negyedik Marvel-projektjük nagyot szólna, ezért szeptember elsőfelében az első két epizódot Amerikában IMAX moziban fogja exkluzívan leadni.

Inhumans-Promo_000

(A tovább mögött folytatódik a galéria. A kíváncsi szemek klikkeljenek!)

Inhumans-Promo_008

Inhumans-Promo_007

Inhumans-Promo_006

Inhumans-Promo_005

Inhumans-Promo_004

Inhumans-Promo_003

Inhumans-Promo_002

Inhumans-Promo_001


free web stats