Komplett évados borításban a Vámpírnaplók

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 15, 16:00-kor a(z) DVD témába.

Egy korszak záródott le a The CW történelmében, ugyanis múlt pénteken elbúcsúzott az élők sorából a The Vampire Diaries. Utolsó körben 16 epizódot kaptunk, a zárás az „I was feeling epic” címet hordozta. A csatorna próbálta megalapozni a búcsút egy bizonyos The Vampire Diaries: Retrospective különkiadással, de kb. ugyanannyi nézőt vonzottak be vele, mint a búcsúrésszel.

The Vampire Diaries (The CW – 8×16) – 1.15M; 18-49-ben: 0.5, #10
The Vampire Diaries: Retrospective (The CW – S8Special) – 1.07M; 18-49-ben: 0.4, #T11

Korszakzárást emlegettem fentebb, hát ezt meg is kapjuk a Warner Home Video jóvoltából. Június 13-án piacra dobja a 8. évadot, valamint a komplett sorozatpakkot is ilyen és olyan változatban. Ravaszok ők is, hiszen tudják, ha később adnák ki utóbbit, akkor kevesebb eladásuk lenne. Míg az utolsó etapot 30, illetve 35 dolláros áron értékesítik majd, addig a komplettet 174, valamint 190 dollárért fogják – az olcsóbb a DVD-variáns.

Beszéljünk még kicsit az extrákról, ezeket kapjuk pluszban 8. alkalommal:

– Last Days As A Vampire
– The Vampire Diaries: Forever Yours (Retrospective Special)
– The Vampire Diaries: 2016 Comic-Con Panel
– Deleted Scenes

(Idehaza akad elmaradásunk a Vámpírnaplók terén. Tévében az ötödik évadig ment le még tavaly tavasz/nyár tájt, míg DVD/Blu-ray variációban a 2. évad jelent meg. Remélhetőleg előbbinél változás áll fel nemsokára a Cool részéről, bár az is lehet, hogy hamarabb szintre hozzák a Prime-on a The Originalt, minthogy elstartolna a 6. évad. Meglátjuk! Még a végére egy megjegyzés: milyen érdekes, hogy anno mennyire odavoltak a magyarok érte, mára már a lelkesedés iránta elhalványult.)

TheVampireDiaries_CompleteSeries_BLU

s

 


free web stats