DVD-morzsák: “Mit kíván a magyar nemzet?”

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 20, 18:27-kor a(z) DVD témába.

Kicsit kajla vagyok a mai napon, de hát augusztus 20-a van. Nem kell dolgozni, erre kényszer melóztam; tudok sorozatot nézni, erre meghalt a gépem. Mind fent erre olvasom: Lehet jönni fog Veronica Mars-film, de még mindig nincs semmi hír a “Mikor?” kérdésre. A részletekkel hamarosan jövünk, de előtte következzen az elmúlt pár nap DVD-eseményeiből egy csokorra való.

  • Október 21-én érkezik a The Outer Limits komplett sorozatpakk formában. Lásd lejjebb a végleges borítását.
  • Nyiha. Kitűzték a Reaper első évadjának megjelenését, ami november 4-én lesz. A 18-epizód 5 lemezen látja meg a napvilágot. A Lionsgate Entertainment-nél nagyon leleményesek voltak, már ami a DVD-borítását illeti, mert ennyire egyedit még nem igazán láttam. Tetszik is, meg nem is. Kicsit túlzás az a sok láng, no meg a narancssárgás szín, de egyben stílusos.
  • November 11. The Sopranos komplett sorozatpakk. Minden, amit tudni kell róla itt. (Ha a véleményemet kérdezitek a borításról, csak annyit mondanék, hogy ritka szar lett. Nem hiszem el, másképpen nem lehetett volna orvosolni.)
  • Szintén november 11-én érkezik a FifeFly Blu-ray formában, részletek itt.
  • Hoppácska. Tervezik az Andy Barker P.I. DVD-megjelenését. Egyelőre még nincs szó dátumról, csak tervről, viszont nagymeglepetés, mivel törölte anno a FOX alacsony nézettsége miatt. (Talán a Back To You lavinát indított el?)
  • Szintén durva hírrel folytatnám, miszerint a Day Break-ből tervezik a Blu-ray formátumos megjelenést. Hiába törölte az ABC, szerintem a hazai közönségnek tetszett, gondolok az AXN-esekre.


free web stats