Ez lesz a 2017-es Upfront-menetrend

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 4, 21:38-kor a(z) Hírek témába.

Jövő vasárnap veszi kezdetét az őrület. Május 14-én elstartol az Upfront, a tévés szegmens legfontosabb időszaka. Ez az a hét, amikor bejelentik az országos tévécsatornák, hogy melyek azok a visszatérő sorozatok, illetve (télen és tavasszal bekért) pilotok, amiket viszont szeretnének látni a 2017/18-as szezonban. Nyilván már jövő hét elején szivárogtatni fogják infókat, hiszen mindegyik tévéadó azt akarja, hogy ők legyenek a hírek középpontjában. Dögivel jönnek a berendelések, és a kaszák – tessék előkészíteni a zsebkendőt, mert akad majd olyan döntés, amiket sérelmezni fogunk. Szinte biztos vagyok ebben, 10 évnyi tapasztalat van mögöttünk.

Az Upfront valójában nem egy hétnyi történésről szól. Maga az időszak márciusban veszi kezdetét, viszont még mindig csak az országos tévék tudnak olyan mértékű odafigyelést szállítani, amitől a május harmadik hete zengeni tud a többihez képest. A Hulu május 3-án, az AMC április 6-án tartotta meg az Upfront-napját, róluk később fogunk írni.

Mutatnám a menetrendet, ami az előző évekhez képest nem sokat változott. Mindig az NBC-vel kezdünk, mindig a The CW-vel fejezünk be. Azért a teljesség kedvéért a kalendárium főbb pontja:

Május 14. (Vasárnap):
NBC

Május 15. (Hétfő):
Fox

Május 16. (Kedd):
ABC

Május 17. (Szerda):
CBS

Május 18. (Csütörtök):
The CW


free web stats