NBC újoncok (4): Rise (fka. Drama High)

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 15, 11:00-kor a(z) Upfronts 2017: NBC témába.

Rise-banner

Előző címe: Drama High

Műfaj: dráma

Stúdió: Seller Suarez Productions · True Jack Productions · Universal Television

Forgatási helyszín: New York

Könyvszerző: Michael Sokolove-féle Drama High: The Incredible True Story of a Brilliant Teacher, a Struggling Town, and the Magic of Theater c. könyv szolgál az alapjául, amit rövidebben Drama High-ként emlegetnek. 2013-ban jelent meg.

Író: Jason Katims (The Path, Pure Genius, About a Boy, Parenthood, Friday Night Light).

Rendező: N/a

Producerek: Flody Suarez (8 Simple Rules… for Dating My Teenage Daughter), Jeffrey Seller és Michelle Lee (Pure Genius, The Path).

Szereplők: Amy Forsyth (The Path, Channel Zero), Auli’i Cravalho, Casey Johnson, Damon Gillespie, Joe Tippett, Josh Radnor (How I Met Your Mother, Mercy Street), Marley Shelton (The Lottery, Eleventh Hour), Rarmian Newton (The Family), Rosie Perez (Pure, Search Party), Shannon Purser (Stranger Things, Riverdale), Shirley Rumierk, Taylor Richardson és Ted Sutherland.

Történet: a sztori különlegessége, hogy igaz történet ihlette, valamint Michael Sokolove azonos című könyve szolgáltatja az alapjait. A középpontjában: egy elszánt tanár és családfő áll, aki fejébe veszi, hogy feléleszti az iskola drámatagozatát – mindezt a munkásosztálybeli környéken. A fiatal diákok, a szkeptikus tanárok, és maga a közeg lesz főként célkereszt alatt, akik az erőlködést első körben nem tudják hova tenni.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2018. midseason

Kanyecc szerint: azon emberek közé tartozom, akik szerint a Glee első évadja nem is volt olyan rossz. Az első etap végére megszerettem, ám a folytatásnál már csökkent a lelkesedésem. Felkapott lett, aminek egy ellenszenv és minisőgromlás lett az ára. Remélem, hogy a Rise hasonló helyzetbe nem kerül, hiszen egyfajta Glee-utánpótlást vélek felfedezni. A szereplőgárdában sok az újonc színész, akiknek korábban csak kisebb szerepei voltak. Maga az alapkoncepció érdekes is lehet, Jason Katims gondoskodni fog a minőségről – ebben biztos vagyok.

Közösség hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #Rise

A tovább mögött találhattok még egy promóciós fotót.

 

Rise - Season Pilot

RISE -- Pilot -- Pictured: (l-r) Rosie Perez as Tracey Wolfe, Josh Radnor as Lou Mazzuchelli -- (Photo by: Peter Kramer/NBC)

RISE — Pilot — Pictured: (l-r) Rosie Perez as Tracey Wolfe, Josh Radnor as Lou Mazzuchelli — (Photo by: Peter Kramer/NBC)


free web stats