NBC újoncok (3): Will & Grace

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 15, 10:30-kor a(z) Upfronts 2017: NBC témába.

will_and_grace_nbc

Műfaj: többkamerás szitkom

Stúdió: KoMut Entertainment · Three Sisters Entertainment · Universal Television.

Forgatási helyszín: New York.

Írók: Max Mutchnick (Will & Grace, Clipped, Partners, Four Kings) és David Kohan (Will & Grace, Clipped, Partners, Four Kings).

Rendező: James Burrows (Superior Donuts, Man with a Plan, Will and Grace)

Szereplők: Debra Messing (The Mysteries of Laura, Smash, The Starter Wife), Eric McCormack (Travelers, Full Circle Perception), Megan Mullally (Parks & Recreation, Out There) és Sean Hayes (The Millers, Sean Saves the World).

Történet: az eredeti sorozat folytatásáról beszélünk, melyben Will (egy meleg ügyvéd) és Grace (egy zsidó üzletassszony) legjobb barátságára kerül a fókusz.

Eredeti sorozatról: 1998. szeptember 21 és 2006. május 18 között futott. 8 évadot élt meg, a NBC szolgáltatott otthont számára. 194 epizód kaptunk belőle.

Berendelve: 10 epizód + egy dupla karácsonyi epizód. 

Premier: 2017. ősze, csütörtökönként 20 órától – a Great News felvezetője lesz.

Kanyecc szerint: Nincs mit hozzátenni. Az NBC ismét feléleszt egy olyan ötletet, ami a 2000 évek elején jól futott. A Heroes-zal nem volt szerencséje, viszont a Will & Grace erejét a műfajában látom, hiszen egy komédiát könnyebben lehet eladni új köntösben a régi nézőknek, mint egy drámát. Szerintem simán bejöhet az élet vele, mint a Netflix-nek az Arrested Development-tel. Már csak a fogadtatása a kérdéses. Odaadták neki a csütörtöki timeslotot, ami egy eléggé előkelő, hoznia kell a mutatókat.

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #WillAndGrace

A tovább mögött találhattok róla még egy fotót.


will_and_grace_nbc-poster


free web stats