NBC újoncok (2): A.P. Bio

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 15, 10:04-kor a(z) Upfronts 2017: NBC témába.

APBio-NBCUXD-responsive-showHome-hero-1920x1080-JR

Előző címe: A.P. Biology

Műfaj: egykamerás szitkom

Stúdió: Broadway Video Television · Universal Television

Forgatási helyszín: N/A

Író(k): Mike O’Brien (Man Seeking Woman)

Rendező: Osmany Rodriguez (Saturday Night Live)

Producerek: Andrew Singer (The Awesomes, Portlandia, 30 Rock), Lorne Michaels  (Detroiters, Man Seeking Woman), Mike Shoemaker (Late Night with Jimmy Fallon, Saturday Night Live) és Seth Meyers (Documentary Now!, The Awesomes).

Szereplők: Aparna Brielle, Glenn Howerton (It’s Always Sunny in Philadelphia, The Mindy Project, Fargo), Jacob McCarthy, Lyric Lewis, Mary Sohn, Nick Peine és Patton Oswalt (The Goldbergs, Mystery Science Theater 3000: The Return, Agents of S.H.I.E.L.D.).

Történet: egy nevetségesen cinikus professzor áll a középpontjában, aki elveszti álom állását, e ezután egy középiskolában kell tanítania. Módszerei nem éppen a helyi mentalitásra épülnek, úgy nevezett ortodox tanítási stílust alkalmaz; illetve arra használja fel a tanítványait, hogy bosszút álljon azokon, akik ide juttatták.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2018. midseason.

Kanyecc szerint: Kiveszőben a jóféle munkahelyi komédia, pontosan ezért leszek kíváncsi arra, hogy mire lesz képes Mike O’Brien. Otthon szempontjából az ötlet remek helyen van, hiszen az NBC már felnevelt jó néhány ilyen szitkom ötletet, elég csak a Parks & Recreation-re vagy a The Office-ra gondolni. Mindenképpen pozitív az is, hogy Patton Oswalt és Glenn Howerton a castingban. Szerintem telitalálatos lesz, már csak a gyermek színészek ronthatnak a mércéjén. Várhatóan könnyedén megkapja a teljes idényre szóló visszarendelését.

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #APBio

A tovább mögött megtekinthető még egy promóciós fotó.

A.P. BIO -- Pilot -- Pictured: Glenn Howerton as Jack -- (Photo by: Ron Batzdorff/NBC)


free web stats