NBC újoncok (5): Good Girls

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 15, 15:00-kor a(z) Upfronts 2017: NBC témába.

2017-0513-NBCUXD-NBCHome-GoodGirls-Logo-1920x1080-BB

Műfaj: dráma

Stúdió: Universal Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író(k): Jenna Bans (Desperate Housewives, Scandal, The Family, Off the Map)

Rendező: Dean Parisot.

Szereplők: Kathleen Rose Perkins (Smash, Colony, ‘Til Death), Mae Whitman (Parenthood), Manny Montana (Graceland, Rosewood, South Beach), Matthew Lillard (Bosh, The Bridge), Reno Wilson (Mike & Molly, Heist, Blind Justice) és Retta (Parks and Recreation, Girlfriends’ Guide to Divorce).

Történet: középpontjában három „jó kislány” áll, külvárosi feleségek és anyák, akik hirtelen kétségbeesett körülmények között találják magukat – úgy döntenek, hogy hátrahagyják a biztonsági játékos életmódot, és minden kockára téve visszaszerzik régi önmagukat. Érthetőbben: fegyverest rablást hajtanak végre, ami némileg balul sül el, ez pedig kellő mértékű izgalmat és feszültséget fog kölcsönözni a történetnek.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2018. midseason.

Kanyecc szerint: Az NBC egy Született feleségek utódban gondolkodik. Jenna Bans-szel simán meg is valósíthatják, hiszen az elődben ugyanúgy helyet foglalt írói pozícióban. Másrészről megnézném, hogy 2017-ben egy nőkre fókuszáló ötletre mennyire nyitott a tévénéző társadalom. Rendezés tekintetében sokat Dean múltjáról nem lehet tévés berkekben elmondani, inkább a filmes iparban ténykedett, azonban a meglepetés erejéről se feledkezzünk el. Hányszor sikerült meg újonc tévés rendezőnek meglepnie minket – bár ez inkább kábelre és stream adókra jellemző. Véleményem szerint a szkript jó helyre került. Látok benne potenciát, a fenti kép magáért beszél. Bízzunk a legjobbakban.

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #GoodGirls

A tovább mögött találhattok még promóciós fotót!

GoodGirls


free web stats