NBC újoncok (6): Reverie

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 15, 17:48-kor a(z) Upfronts 2017: NBC témába.

2017-0513-NBCUXD-NBCHome-Reverie-Keyart-1920x1080-BB

Műfaj: dráma

Stúdió: Amblin Television · Universal Television

Forgatási helyszín: Vancouver

Író: Mickey Fisher (Extant, Mars)

Rendező: Jaume Collet-Serra (The River)

Producerek: Brooklyn Weaver (Extant), Darryl Frank (The Americans, Bull, American Gotic, Public Morals, Minority Report) és Justin Falvey (The Americans, Bull, American Gotic, Public Morals, Minority Report).

Szereplők: Dennis Haysbert (24, Incorporated, Undercover, Backstrom), Jessica Lu (American Horror Story, Awkward.), Kathryn Morris (Cold Case, Colony), Sarah Shahi (Person of Interest, Chicago Fire, Fairly Legal) és Sendhil Ramamurthy (Heroes, Stan Lee’s Lucky Man, Cover Affairs).

Történet: középpontjában egy emberi viselkedésre specializálódott egykori nyomozó áll, akit megfelkeresnek, miután egy olyan fejlett virtuális valóság program indulásakor veszélyes és váratlan következmények lépnek fel. Dráma thrillert ígérnek a készítők.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2018. midseaosn

Kanyecc szerint: több próbálkozást is láthattunk már a virtuális valóság témájának meglovagolására. Véleményem szerint eddig a Person of Interest tudta a legjobban visszaadni mindennek veszélyeit, előnyeit, jelentőségét. A CBS bepróbálkozott nemrég a CSI: Cyber-rel, amivel heti ügyesítve akarták elénk tálalni ugyanezt, egy okos specialista által, azonban a körítés csak 2 évadot bír – az is elég nehéz szüléssel. Szívesen látnék egy újabb PoI-t a tévében, de sajnos minden jel arra mutat, hogy nem azt az irányt szánják neki.

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | hashtag: #Reverie

A tovább mögött még találhattok egy promóciós fotót!


free web stats