Ezeket passzolta az NBC 2017-ben

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 16, 20:09-kor a(z) 2017/18 sorozatai témába.

Passzolt pilotösszegzők: NBC | Fox | ABC | CBS | The CW

Upfront 2017: NBCÖsszefoglaló | Műsorrend | Adatlapok | Előzetesek | Bekéretlen pilotötletek | Szavazás

Túlvagyunk az NBC Upfronts-án. Igazából két napot szántam rá, hogy a végére érjek. Hova siessünk, az információk új sem kerülnek a kukába. A fentebbi linkek segítségetekre lehetnek abban, hogy egyszerűen tájékozódjatok a cikkek sokaságában. Olvashattátok már azokat az újonc adatlapokat is, amikre rábólintottak. Most egy kisebb összegző keretében szeretném átvenni azokat, amiket végül a kukába vagy parkoló pályára küldött.

Kezdjük a sort a drámával. A Redliners tök jó ötletnek tűnt, hiszen amúgy is hiány van normális kémekkel foglalkozó ötletből. Oké, az FX-nek ott a The Americans, azonban az a vége felé tart. Megnézném egyszer, hogy országos tévében meddig jut egy hasonszőrű szkript. Erre még várnunk kell, mert Charlaine Harris adoptáció piros lapot kapott. Szintén elkaszálták a Shelter-t, amit korábban Salvation címen emlegettünk. A csatorna elégedett a Chicago Med mutatóival, nem szeretne házon belül kórházas konkurenciát. Valószínűleg Dick Wolf is közrejátszhatott a passzolásának, mert a szinopszis kellően ígéretes volt itt is.

Komédiák körében a CBS-től átvett (korábban: Happy Peppers címen emlegetett) Relatively Happy megint befuccsolt. Holott Jeff Astrof-ék reménykedtek, hogy az új csatornánál jobbak az esélyeik, de nem! A Spaced Out-nak se volt nagyobb sikere a csatorna vezetőségénél. A Where I’m From-nál Kourtney Kang élete sem hozott kellő vidámságot, illetve a megcsavart Isten nem ver Bobbal! is ment a levesbe.

Egyedül a The Sacket Sisters az az ötlet, ami hivatalosan nincs a kaszáltak között. Nem érzem erősnek, így mi oda soroljuk.

Nektek melyek azok az ötletek, amikre abszolút vevők lennétek? Kommentekbe jöhetnek a vélemények!

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal:

(CRTL) = író/készítő
(D) = rendező
(CO-EP) = társkészítő
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv/képregény szolgál alapul, ennek írója

Dráma ötletek:
 • Redliners
  Történet
  : Charlaine Harris azonos című regénye szolgáltatja az alapjait. A sztori középpontjában: két olyan egykori kém, akik a külvárosban élik mindennapi életük, míg nem újraaktiválják őket. A munka mellett próbálják fenntartani álcájukat, hogy fel ne tűnjön a fürkész szemeknek.
  Műfaj:
   dráma.
  Szereplők: Alan Powell, Greg Germann, Hannah Ware, Jenny Wade, Jerod Hayne, Quinn Shephard, Rodney To és Tommy Flanagan.
  Készítők: Charlaine Harris (BOOK), David Janollari (EP), Jason Ensler (DIR -Pilot), Kelly Sue DeConnick (CRTR/EP), Shaun Cassidy (CRTR/EP).
  Stúdió: David Janollari Entertainment · Universal Television
  Forgatási helyszín: New York
 • Shelter (fka. Salvation):
  Történet
  : egy valós idejű „extrém eseménnyel” megtoldott orvosi dráma lesz, melynek középpontjában: egy létszámhiányos Brooklyn-i kórház ápolói és orvosai lesznek. A csavart az adja, hogy egy hurrikán pusztít éppen, melynek következtében ők lesznek a város utolsó életképes trauma központja.
  Műfaj:
   dráma.
  Szereplők: J.J. Field, Jamie McShane, Latarsha Rose, Matthew James Thomas, Nadia Gan, Nikki M. James, Paola Lazaro és Rachel Griffiths.
  Készítők: Charles McDougall (EP/DIR – Pilot), Paul Haggis (EP) és Warren Leight (CRTR/EP).
  Stúdió: Sony Pictures Television
  Forgatási helyszín: New York
Szitkom ötletek:
 • Relatively Happy (fka. Happy Peppers):
  Történet
  : egy felnőtt testvérpárról szól a sztori, akik gyermekkoruk óta először élnek együtt, miután egyikkőjüket komoly veszteség éri. Ezt követően lesznek egymás szárnysegédei, megosztják minden gondjukat, bajukat a másikkal. – A projekt 2015-ben a CBS berkein belül futott.
  Műfaj:
   többkamerás szitkom
  Szereplők: Derek Gaines, Diona Reasonover, Genevieve Angelson, Jane Lynch és Jon Rudnitsky
  Készítők: James Burrows (EP/DIR – Pilot), Jeff Astrof (CRTR/EP), Max Mutchnick (CRTR/EP)
  Stúdió: Barge Productions · Too Mutch Ink · Warner Bros. Television
  Forgatási helyszín: N/a
 • The Sackett Sisters
  Történet
  : középpontjában két egymástól elidegenedett nővérpár áll, akik egy hősi tettet követően közönségkedvencek lesznek, és kénytelenek lesznek együttesen folytatni „új életüket” a megszerzett hírnév útján.
  Műfaj:
   egykamerás szitkom.
  Szereplők: Bradley Whitford, Busy Philipps és Casey Wilson.
  Készítők: David Miner (EP), Luke Del Tredici (CRTR/EP), Robert Carlock (EP), Tina Fey (EP), Tristram Shapeero (DIR – Pilot).
  Stúdió: 3 Arts Entertainment · Little Stranger · Universal Television
  Forgatási helyszín: New York
 • Spaced Out
  Történet
  : munkahelyi szitkomról volna szó, melyben egy munkásosztálybeli zseni lesz a középpontban. A problémát az generálja, hogy nem igazán képes beilleszkedni abba a csapatba, melynek tagjaival együtt dolgozik egy rakéta projekten, melynek célpontja: a Mars.
  Műfaj:
   egykamerás szitkom
  Szereplők: Brett Goldstein, Christine Woods, Donald Faison, Ken Kirby, Matt Shively és Miranda Cosgrove.
  Készítők: Adam Sztykiel (CRTR/EP), Bill Lawrence (EP), Jeff Ingold (EP), Ruben Fleischer (DIR – Pilot)
  Stúdió: Doozer Productions · Warner Bros. Television
  Forgatási helyszín: N/a
 • Where I’m From
  Történet
  : Kang- sajátélete szolgáltatja a történet alapját. Főhősünk egyetlen lányként próbál megfelelni Philadelphia külvárosában vegyes rasszú családjában. Az év: 1988, tehát régi stílusban gondolkodnak nála.
  Műfaj:
   egykamerás szitkom
  Szereplők: Derek Hough, Isabella Russo, Kenneth Choi, Paula Abdul és Rebecca Creskoff.
  Készítők: Fred Savage (EP/DIR (Pilot), Kourtney Kang (CRTR/EP), Nahnatchka Khan (EP).
  Stúdió: 20th Century Fox Television · Fierce Baby Productions
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • What About Barb?
  Történet: a ’91-es mozifilm, a What about Bob? (itthon: Isten nem ver Bobbal) szolgáltatja a történet alapját – csak itt a nemek fel lesznek cserélve. A sztori középpontjában: egy pszicho-terapeuta nő áll, aki meg akar szabadulni legragaszkodóbb páciensétől, azonban ez nem megy, így kvázi családtaggá válik az életében.
  Műfaj:
   egykamerás szitkom
  Szereplők: Ben Lawson, Eddie Shin, Jessica Gunning és Leah Remini as Suzanne.
  Készítők: Joe Port (CRTR/EP), Joe Wiseman (CRTR/EP)
  Stúdió: ABC Studios
  Forgatási helyszín: N/a

free web stats