The CW újoncok (1): Valor

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 20, 21:00-kor a(z) Upfronts 2017: The CW témába.

valor-banner

Műfaj: dráma

Stúdió: CBS Television Studios · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Atlanta

Író(k): Kyle Jarrow (Lost Generation)

Rendező: Michael M. Robin (The Closer, Dallas, Trust Me)

Producerek: Anna Fricke (Being Human, Wayward Pines, Men in Trees) és Bill Haber (Rizzoli & Isles, X Company, Beauty and the Beast).

Szereplők: Charlie Barnett (Chicago Fire, Secrets and Lies), Christina Ochoa (Animal Kingdom, Blood Drive, Matador), Corbin Reid (How to Get Away with Murder?), Matt Barr (Hatfields & McCoys, Sleepy Hollow, Hellcats), Melissa Roxburgh, Nigel Thatch (American Dreams) és W. Tré Davis (Shades of Blue).

Történet: Egy Shadow Raiders névre keresztelt egységet Szomáliába küldenek egy szigorúan titkos küldetésre, azonban az balul sül el. A csapatnak csak két tagja tér vissza biztonságosban: a női pilóta és a parancsnok – a többiekről nincs semmi hírük. Csak ők vannak tisztában azzal, hogy mi történet a harcszíntéren. A kormány mentőakciót szervez, ám útközben kiderül, hogy sokkal több van a küldetés mögött, mint amennyit korábban elárultak nekik.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2017. ősze; hétfőként, 21:00-tól – a Supergirl 3. évadja vezeti fel.

Kanyecc szerint: Nyilván a The CW próbálkozik olyan koncepciókkal, amiket a valóságba is be tud építetni. Valljuk be, a DC-univerzummal kicsit elmentek a képzelet világába. Ezen szeretnének változtatni egy olyan megmozdulással, amit a jelenkorba is simán el tudunk képzelni. A történet egyik kulcsfontosságú kérdése: átívelő történetet kapunk, mint egy 24-nél; vagy a hetikkel láncolják össze a nagy összeesküvést valamilyen módon? Nehezen tudom elképzelni, hogy robbantani fog ősszel, de mindenképpen díjazni kell a próbálkozást. Casting szempontból van elég eyecandy, amivel a 18-34 évesek felé nyitni tudnak. A pilot biztosan leköti a nézőket, a folytatás már kérdésesebb…

Közösségi hálós elérés: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #Valor

A tovább mögött még megtekinthető egy promóciós fotó!

Valor-The-CWvalor-first-look-the-cw-goes-military


free web stats