The CW újoncok (2): Black Lightning

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 20, 21:20-kor a(z) Upfronts 2017: The CW témába.

blacklightning-banner

Műfaj: dráma

Stúdió: Akil Productions · Berlanti Productions · DC Comics · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Atlanta

Író/rendező: Salim Akil (Being Mary Jane, The Game, Girls)

Producerek: Greg Berlanti (Supergirl, The Flash, Arrow, Riverdale), Mara Brock Akil (Being Mary Jane, The Game, Girlfriends) és Sarah Schechter (Arrow, The Flash).

Szereplők: China Anne McClain (A.N.T. Farm, House of Payne), Christine Adams (Feed the Beast, Agents of SHIELD),Cress Williams (Hart of Dixie, Code Black, Friday Night Lights) és Nafessa Williams (One Life to Live).

Történet: középpontjában egy visszavonult szuperhős áll, aki képes az elektromosságot irányítani. Az események megkezdése előtt 9 évvel még New Orleans utcáin alkalmazta képességét, hogy rendet teremtsen amolyan törvényen kívüliként, azonban ezzel felhagyott, hogy családjának nyugalma legyen. (Értsd: nehogy meghalljon az egyik jócselekedet közepette.) Most azonban újra „munkába áll”, ugyanis a helyi banda elfajzott aktivitása és egyik vakmerő igazságvadász lánya belekényszeríti.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2018. midseason

Kanyecc szerint: Márciusban kapta meg a berendelését a Black Lightning, ami a DC-s képregény-világ legújabb adoptációjaként tűnik fel a képernyőn. A sztorival kétségtelenül arra hajaz, hogy családokat ültessen le, várhatóan crossoverekkel fogják megépíteni a nézőszámát. Simán kinézem a csatornából, hogy berendelik a következő esztendőre. Látatlanban már odaadták neki, már csak bizonyítania kell, de jó eséllyel meglesz neki. Mindezt arra alapoznám, hogy még sose csinált ki egy évadot követően DC-s ötletet.

Közösségi hálós elérés: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #BlackLightning

A tovább mögött még megtekinthető néhány promóciós fotó!

black-lightning-cw Black-Lightning-The-CW


free web stats