The CW újoncok (3): Dynasty

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 20, 21:40-kor a(z) Upfronts 2017: The CW témába.

dynasty1500x500

Műfaj: dráma

Stúdió: CBS Television Studios · Fake Empire

Forgatási helyszín: Atlanta

Eredeti sorozat készítője: Esther Shapiro (Heartbeat, Dynasty) és Richard Shapiro (Dynasty ’80).

Író: Josh Schwartz (The Astronaut Wives Club, Hart of Dixie, Cult), Sallie Patrick (Limitless, Revenge, Dirty Sexy Money) és Stephanie Savage (Gossip Girl, The Astronaut Wives Club, Hart of Dixie).

Rendező: Brad Silberling (Jane the Virgin).

Szereplők: Alan Dale (Once Upon a Time, NCIS, Dominion), Elizabeth Gillies (Sex&Drugs&Rock&Roll), Grant Show (Devious Maids, The Family), James Mackay (The Straits), Nathalie Kelley (UnREAL, The Vampire Dairies, Body of Proof), Rafael de la Fuente (When We Rise, Empire), Robert Christopher Riley (Hit the Floor) és Sam Adegoke (Murder in the First, Switched at Birth).

Történet: a klasszikus ’80-as években futott azonos című sorozat adja az alapjait, melynek egy modernizált újragondolását tálalják. Középpontjában: amerikai leggazdagabb család áll. A dráma két nőre helyeződik: a családfő lányára és a leendő mostohájára, ugyanis a milliárdos apuka összeszed egy fiatal nőt, aki nem csak a pénzre, hanem a hatalomra is rástartol azáltal, hogy ujjai köré sikerül csavarnia.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2017. ősze; szerdánként, 21 órától – a Riverdale 2. évadja vezeti fel.

Kanyecc szerint: szappanos történet jelleggel próbálkozik be a The CW. Ők is tudják, hogy a képregény-adoptációk vödörje egyszer csak túl fog csordulni, ezért szeretnénk maguknak egy olyan drámát, ami teljesen más vonalon mozog. Kikukáztak a rengetegből egy régi klasszikust, a Dynasty-t, ami ’81 és ’89 között meghatározta a tévés piacot. Az ötlet nem elvetélt, hiszen mindenhol fellelhető egy “felélesztett” ötlet, ami anno jól futott. Mérlegelték, hogy ez mennyire férhet bele a jelenkorba, és szerintük már ősszel piacra kell dobniuk, ha érvényesíteni akarják. Nehéz a csatorna profiljába beleképzelni – de csak addig, míg fel nem idézzük a 90210-et… 

Közösségi hálós elérés: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #Dynasty

A tovább mögött még megtekinthető még néhány promóciós fotó!

Pilot cw-dynasty-fall-CONTENT-840x460dynasty-the-cw-canceled-renewed

 


free web stats