The CW újoncok (4): Life Sentence

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 20, 22:00-kor a(z) Upfronts 2017: The CW témába.

1500x500

Műfaj: dráma

Stúdió: CBS Television Studios · Doozer Productions · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Atlanta

Író: Erin Cardillo (Significant Mother, Passions) és Richard Keith (Fuller House, Groomer Has It, Significant Mother).

Rendező: Lee Toland Krieger (Riverdale).

Producerek: Bill Lawrence (Scrubs, Cougar Town, Ground Floor), Jeff Ingold (Ground Floor, Rush Hour) és Oliver Goldstick (Ugly Betty, Pretty Little Liars).

SzereplőkBrooke Lyons (The Affair, Jane by Design, DateaHuman.com), Carlos PenaVega (Big Time Rush), Dylan Walsh (Nip/Tuck, When We Rise, Longmire), Elliot Knight (American Gothic, Once Upon a Time), Gillian Vigman (New Girl, Suburgatory), Jayson Blair (Young & Hungry, The Hard Times of RJ Berger) és Lucy Hale (Pretty Little Liars).

Történet: egy fiatal lány áll a középpontban, akinél „terminalis rákot” diagnosztizálnak. A legnagyobb feladata az életben az lesz, hogy megtanuljon úgy élni, mint aki bármikor meghalhat. Célja, hogy még halála előtt mindent megtapasztaljon.

Berendelve: 13 epizód.

Premier: 2018. midseason

Kanyecc szerint: Csak-csak akar magának a The CW egy No Tomorrow-t, hiszen ha megfigyelitek a szinopszisát, akkor az köszön vissza, csak egy jóval meghatóbb kivitelezésben. A főhős lánnyal akarnak a tinédzserekre és a „minden mindegy” életérzést követő emberekre hatni. Véleményem szerint jobb ösvényre keveredhetnek vele, mint az előddel. Igaz, nehéz megjósolni azt, hogy mikor ér el a történet odáig, amikor már a „halálába kívánjuk” a csajszit, hiszen pont az adja az egésznek a bukéját, hogy nem tudjuk, mikor távozik el az élők sorából. 2 évadnyi történést mindenképp látok benne, meglássátok, igazam lesz. Ott lesz a 2018/19-es idényben.

Közösségi hálós elérés: Weboldal | Facebook | Twitter | Hashtag: #LifeSentence

 


free web stats