Ezeket passzolta a The CW 2017-ben…

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 21, 9:52-kor a(z) 2017/18 sorozatai témába.

Passzolt pilotösszegzők: NBC | Fox | ABC | CBS | The CW

Upfront 2017: The CWÖsszefoglaló | Műsorrend | Adatlapok | Előzetesek | Bekéretlen pilotötletek | Szavazás

Már olvashattátok a The CW újonc profiljait. Megtörtem a megszokott menetet, ugyanis nem a Fox-szal folytattam az Upfronts beszámolót, hanem a hetet záró legkisebb országos tévécsatornával. Csak nem lincseltek meg! Most nézzük meg azokat az ötleteket, amikre nemet mondtak, amiket passzoltak valami oknál fogva.

Mindössze 6 pilotötlettel dolgoztak, melynek 2/3-át berendelte a csatorna. Kettőről kell megemlékeznünk, amik halottak. Az egyik az Insatiable, melynek jogait a stúdió megpróbálja más vizeken értékesíteni. A szereplők sorából Alyssa Milano-t emelném ki, akit szívesen látnék már újra valami jóféle megmozdulásban. Főhősünknek szépségversenyre kellett volna felkészítenie a delikvens klienseit. Kicsit azt érzem, hogy egy drámába foglalt America’s Next Top Modelt akart volna a CW magának. Mindezt atlantai forgatási helyszínnel. A másik a Searchers, amivel a TNT biztosan boldogabb lehet a jövőben, mert annyira hozzájuk illik ez a szinopszis. Műfaját tekintve inkább a kaland-drámát használnám, amit misztikus elemekkel vegyítenek.

Zárás gyanánt érdemes tudni, hogy a The CW csak drámaötletekkel dolgozik, komédiát több évvel ezelőtt száműzte a portfóliójából.

Nektek melyek azok az ötletek, amikre abszolút vevők lennétek? Kommentekbe jöhetnek a vélemények!

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal:

(CRTL) = író/készítő
(D) = rendező
(CO-EP) = társkészítő
(CONS) = a készítő élete szolgál alapul
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv/képregény szolgál alapul, ennek írója

Dráma ötletek:
 • Insatiable:
  Történet
  : egy elkeseredett, elégedetlen polgári ügyvéd áll a középpontjában, aki kiábrándul a szakmából, ezért szépségversenyekre kezd el felkészíteni tinédzsereket. A legfrissebb delikvense azonban egy bosszúszomjas, zűrzavaros fiatal, akinek az esetében az elején még fogalma sincs, mit fog a világra szabadítani.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők: Alyssa Milano, Christopher Gorham, Dallas Roberts, Debby Ryan, Erinn Westbrook, Irene Choi, Kimmy Shields, Michael Provost és Sarah Colonna.
  Készítők: Andrew Fleming (DIR – Pilot), Bill Alverson (CONS), Dennis Kim (EP), Lauren Gussis (CRTR/EP), Nina Wass (EP), Ryan Seacrest (EP), Todd Hoffman (EP).
  Stúdió: CBS Television Studios · Ryan Seacrest Productions · Storied Media Group
  Forgatási helyszín: Atlanta
 • Searchers:
  Történet
  : középpontjában néhány valószínűtlen hős áll, akik életük utazása elé néznek. 10 évvel szüleik halála után összeállnak, miután kiderül, hogy édesanyjuk bizarr és félelmetes történetei egy fajta menetrendként, útbaigazításként szolgálhatnak több nagyobb legendának, mítosznak és megmagyarázhatatlan rejtélynek a megfejtésében.
  Műfaj: dráma.
  Szereplők: Alex McGregor, Jeanine Mason, Josh Kidd, Marc Blucas, William Miller és Zane Holtz.
  Készítők: Dean White (EP/DIR – Pilot), Greg Berlanti (EP), Jason Rothenberg (CRTR/EP) és Sarah Schechter (EP).
  Stúdió: Berlanti Productions · Warner Bros. Television
  Forgatási helyszín: Dél-Afrika

free web stats