CBS újoncok (7): Instinct

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 4, 11:01-kor a(z) Upfronts 2017: CBS témába.

alan-cumming (1)

Előző címe: Killer Instrinct, Dr. Death

Műfaj: dráma

Stúdió: CBS Television Studios · James Patterson Entertainment · Secret Hideout

Forgatási helyszín: New York

Könyves alap írója: James Patterson.

Író: Michael Rauch (Royal Pains, Life is Wild, Beautiful People).

Rendező: Marc Webb (Lone Star, Crazy Ex-Girlfriend)

Producerek: Alan Cumming (The Good Wife, Web Therapy), Alex Kurtzman (Scorpion, Hawaii Five-0, Sleepy Hollow), Bill Robinson, Heather Kadin (Limitless, Scorpion, Sleepy Hollow) és Leopoldo Gout (Zoo)

Szereplők: Alan Cumming (Web Therapy, The Good Wife), Bojana Novakovic (Rake, Satisfaction), Daniel Ings (The Crown, Lovesick, W1A), Khandi Alexander (Scandal, Treme, CSI: Miami) és Naveen Andrews (Lost, Sense8, Once Upon a Time in Wonderland).

Történet: James Patterson regénye szolgáltatja az alapokat, melyben egy visszahúzódó egykori CIA-s áll a középpontban, aki maga mögött próbálja hagyni múltját. Tanárként és íróként próbál érvényesülni a mindennapokban, azonban a New York-i rendőrség a segítségét kéri egy sorozatgyilkos felderítésében, aki az ő első könyve szerint gyilkol. Társul kap egy nyomozónőt, akivel remekül megértik egymást.

Berendelve: várhatóan 13 epizód.

Premier: 2018. midseason.

Kanyecc szerint: Az alapötlet nem túl eredeti, hiszen a Castle-nél is egy író segítségét kérték az első ügy felderítésénél; valamint láthattunk már olyat is bőven, amiben külsős segítségét kérik. Biztosan több epizódon keresztül húzzak el a sorozatgyilkos ügyét, amit „heti ügyekkel” hidalnak át. A két karakter kémiáján sok fog múlni, illetve az esetek érdekességén. A CBS alapvetően krimigyártó csatorna, nehéz lenne a kudarcát elém képzelni, de most valahogy még sem hiszek annyira a sikerében.

Közösségi hálós elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #Instinct


free web stats