Dirty Sexy Money – 1.07 – The Wedding

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 24, 21:24-kor a(z) Dirty Sexy Money témába.


Premier: 2007/11/14
Írta: Jake Coburn, Peter Elkoff
Rendezte: Jamie Babbit

Elérkezett az újabb nagy nap Karen életében, a negyedik esküvője. Kérdés, hogy meddig fog tartani. Tripp a jól megszokott módon: leissza magát, ahogyan az ilyenkor szokás. Brain és fia remekül kijön egymással, azonban visszatér az ex-e, aki bejelenti, hogy magával viszi Brazíliába a kiscsemetét. Patrick elmondja feleségének titkos viszonyát Simon tanácsára. Juliet közben kibékül Nathalie-val, Jeremy háta mögött…

Megjegyzés: Megint megcsinálták. Egyszerűen nem tudok kiigazodni az egészen. Annyira remekül csűrik-csavarják Simon szálát, hogy nem tudom mire vélni az egészet. Észbontó. Most érkeztem el arra a pontra, amikor le kellene tennem, mert ha hamar kivégzem, nem marad jó sorozat holnapra. Ismervén magamat, ezt hülységnek találom, mivel nem napokra tenném félre, hanem hónapokra. Addig kell nézni, míg lehet! Részemről, kapni fogja a hype-ot, de még mennyit. Elsők között fogom folytatni, de előtte végezzünk az első idénnyel.

Tehát Karen esküvőjénél tartottunk. Nem véletlenül issza le Tripp magát a zöldföldig, vagy hogyan mondják. Kicsit deja vu érzése lett megint. Lánya összes esküvőjén ezt csinálta, most se hagyhatja ki. Nem tudom kit sajnáljak a legjobban. Brain-et, a papot, aki megint fölöslegesen mondatta ki velük az boldogító igent vagy magát Karen-t, aki férje egyik felszólása után döntött a boldogító nem mellett. Megspórolhatták volna azt a három milliót, amit válás gyanánt, kb. félórányi együtt lét után kapott golfosunk, aki emellett klubtag is lett. Kíváncsi leszek, erről a puszta tényről megfeledkeztek-e?

Igaz eddig kimaradt, de volt kedvenc momentumom. Ebben a részben Letitia szájából hangozott el Karen felé, amikor segítségét felajánlotta Nick megszerezésében. Eszméletlen. Mi következik ezután. Nick azután a csók után meginogott. Majdnem visszacsókolt, de tudta türtőztetni magát. Én a lánya felbukkanására tippeltem volna, de meglepetésnek teljesen remek volt. Kiki és Brain fia is összetalálkozott. (Egyszer utána nézek a pontos nevének.)

Meglepetések sora koránt sem ért véget. Juliet és Natalie kibékül Jeremy tudta nélkül. Hoppácska. Ennek azért örülök, mert Natalie-t alakító Tamara Feldman a sorozat legszebb eyecandy jelensége. Kár, hogy nem láthatjuk enyhén meztelten állapotban, de kezdésnek ez sem rossz. Remélem, összejön újra Jeremy-vel. Brain-nek sem könnyű. Feltűnik az ex-e, aki jól csőbe húzza. Egy utolsó szexre lefekszik vele, majd másnap közli költözésüket Brazíliába. A legszörnyűbb, hogy nem tesz ellene semmit sem. Gyerektartást fizetheti maximum, ami eléggé gáz. Patrick tette még mindig bennem van. Simon átvette a család java felett az irányítást. Kezdi egymás ellen fordítani a tagokat. Belülről akarja megfúrni őket. Tripp bosszút forral ennek fejében. Már csak Nick-nek kellene eldönteni, merre húzza a szíve. Reménytelen helyzet.

Tetszett? Hiába adtam rá kevesebb pontszámot, nálam No.1 sorozat még mindig. Eszméleten, ami benne folyik. Az elmúlt évek legerősebb nagycsaládos sorozata. Visszasírjuk a Dallas-t? Nem hinném. A Cane, a Life is Wild, a Brothers & Sisters elbújhat mögötte. Aki teheti az vessen rá egy pillantást. A hogyan kérdésre a választ FERCSA megadta áprilisban. Első nyolc epizódot keresd a GuruTube-on.

This entry has a rating of 3.5

free web stats