Dirty Sexy Money – 1.08 – The Country House

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 24, 22:53-kor a(z) Dirty Sexy Money témába.


Premier: 2007/11/21
Írta: Nancy Won, Josh Reims
Rendezte: Michael Schultz

Közeleg a Hálaadás. Nick végre együtt lehet a családjával. Legalábbis szeretne, azonban Tripp egy összejövetelt szervezett vele, Simon Elder-rel és Patrick-kel édes hármasba, ahol még ott lesz lánya, felesége és Lisa. Letitia elkezdi megfúrni Lisa-ék kapcsolatát, azzal hogy direkt elfecsegi a nem kívánt csókot, ami Karen és Nick között csattant el az esküvőt követően. Ellen követeli férjétől Carmelitával való találkozását. Jeremy-nek sikerül felszednie kiszemelt áldozatát, csak éppen hazudnia kellett kiléte miatt. Brain foggal-körömmel küzd fiaért…

Megjegyzés: Elérkezett a nem kívánt epizód. Elfáradtam volna? Nem tudom, de valahogy nem tudtam élvezni ezt a részt, mint az előzőeket. Kiveszett belőle a lendület. Teljesen kiszámíthatóak voltak a történések. Nem vagyok megelégedve. Civakodás járta át az egészet, azaz majdnem leszámítva Jeremy-éket. A sorozatcselekménye nagy átalakuláson megy át. Jelenpillanatban mindez negatív irányba hat ki az egészre. Nem kell rosszra gondolni, mindjárt kifejtem részletesebben: Hol csúszott félre az egész.

Elsőként Letitia és Karen tervét emelném ki. Annyira kézenfekvő. Tiszta anyja lánya. Csak éppen előbbi két pasi mellett megálljt tudott parancsolni. Karennek, mindez nem sikerült. Negyedikre vált el, mert megijedt a szerelemtől. Nickhez ragaszkodik kiskora óta, de ezt a lehetőségét elcsaklizta. Hiába próbálják meg kontár módon megfúrni Lisával való kapcsolatát, nem fog összejönni. De ha mégis akkor rá leszek a legmérgesebb, mert sejthetné: mire megy ki ez az egész. Snassz szál. Teljesen kiszámítható, ami rontja a színvonalat.

Elérkezett a nagy igazságpillanata. Simon Elder a középpontban, Tripp kommentálja életútját. Ebből még jó is kisülhetett volna, viszont nem így lett. Sejthettük. Valami okának lennie kellett a találkának. Noná, hogy a civakodás, a felbőszítés állt a háttérbe. Kíváncsi volt, meddig bírja elviselni a sértegetéseit. Tripp ezáltal felmérte a terepet. Mint később kiderült, Elder bosszút forral. Első jele a Darling-pláza lerombolása lett, eléggé képmutató módon.

Full negatív az egész, ellenben néhány jópofaságot vélhetünk felfedezni a többiek részéről. Elsőként Brain-t emelném ki. Nagyon megkedvelte a fiát. Foggal-körömmel küzd érte, viszont tetteivel csak maga alá ásta a gödröt. Kifejtem. Arra gondolok, amikor fiát svédnek adatta ki jelenlegi családja környezetében. Aztán ott van a vesztegetés, ami szintén nem célravezető. Jeremy szintén meglepett bennünket. Próbál a Darling név nélkül csajozni. Nem könnyű a helyzete, viszont ezzel azt akarja elérni, hogy ne a pénze miatt zúgjon bele az adott illető. Ám bár kicsit érdekes is egyben. Ki ne ismerné Darling-ékat?! A pálmát Patrick felesége viszi. Belelőtt férje lábába, mivel nem bírja férje tetteit. Végre, erre kellett oly sokat várnunk. Mennyire jól állt neki a bosszú.

Ma mindenképpen kivégzem. Ha fáradt vagyok, ha nem. Kíváncsi vagyok a végkimenetelre. Másrészről, szembesítem magamat a tényekkel, miszerint ha a folytatás szintén gyengus lesz, akkor darálásra nem alkalmas. Lehet ebbe fáradtam el. Előző részben feltett kérdéseimre nem sok válasz érkezett, szóval lesz még miről beszélni a folytatásban.

This entry has a rating of 1.5

free web stats