A Provideo augusztusi kiadásai között a Hatalmas kis hazugságok

 
Beküldte: Kanyecc 2017 August 27, 14:15-kor a(z) Magyar DVD témába.

Ez gyors volt! – vonhatjuk le a következtetést, hiszen idehaza februárban mutatkozott be a Big Little Lies az HBO műsorán, ami félév alatt kiadásra kerül DVD formációban. Úgy fest a Provideo odafigyel a minőségi sorozatok megjelentetésére, hiszen utoljára a Prédaról számoltunk be április havában, azonban azóta már a nyár is lepergett. Szerencsére ők is tudják, hogy erre a DVD-lemezcsomagra sokan lesznek vevők, végtére, a TVGuide egyik kritikájának a szösszenetét nem véletlenül pakolták rá a borítójára, miszerint:

Egy ELLENÁLLHATATLAN SZATÍRA a társadalomról tökéletes szereposztással és totális rákattanás veszélyével.” – TVGuide.

Jól hangzó szavak, de hát David E. Kelley-től csak ilyet lehet várni. A 6 epizódos minisorozat 3 lemezre került rá, ahol a 16:9-es képarány fog diktálni. Hangzás tekintetében továbbra is az eredetit ajánlom a figyelmetekbe, hiszen angolul 5.1-ben élvezhetitek, míg ha a hazai szinkron mellett tennétek le a voksotok, akkor be kell érnetek a szereoval. Játékidő szempontból 353 percnyit ígérnek, azaz kicsivel kevesebb, mint 6 óra alatt a végére lehet érni a fekete komédiának, ahol az árulás és a gyilkosság az egyik főszereplő. Kapunk extrákat is, bár eléggé csekély számban:

– A Hatalmas kis hazugságok mögött: Alapos betekintés a sorozat kulisszái mögé a szereplőkkel és az alkotókkal készült, eddig soha nem látott interjúkkal
– Valamint „Bepillantás az epizódokba” Jean-Marc Vallée rendező és David E. Kelley író közreműködésével.

Fentebb múlt időt használt, ez nem véletlen, hiszen augusztus 23-tól már kapható. Árban 5.990 Ft-os fogyasztói ár lett belőve neki, azonban egyes helyeken kedvezménnyel még ennyit sem kell rákölteni. Bár ha tetszett, akkor minden pénzt megér – szokták mondani.

Y34623_Big_Little_Lies_DVD_Sleeve_2d

A tovább mögött megtekinthető 3D-s változatban is a hazai borítása. Akit érdekel, az klikkeljen!

Y34623_Big_Little_Lies_DVD_Sleeve_3d


free web stats