Csúszik a Halálos fegyver hazai DVD-megjelenése

 
Beküldte: Kanyecc 2017 September 17, 13:19-kor a(z) Magyar DVD témába.

Nem sok hazai DVD-megjelenésről számolhattam be a 2017-ben, de ez talán abból is adódik, hogy manapság az emberek rászoktak a stream szolgáltatókra. Több ismerősömtől hallom vissza, mennyire jó dolog a Netflix, az Amazon vagy az HBO Go. Ilyenkor mindig eszembe jut az, amikor nincs internete az embernek – mert olykor előfordul, hogy a szolgáltatás nem elérhető. Régóta tudjuk, hogy a DVD-ipar halott, de azért örülünk neki, ha egy-egy kiadás hírről beszámolhatunk.

Csak tweet formájában tettem említést arról, hogy az RTL Klub-on futott Halálos fegyvert (Lethal Weapon) a Provideo szeptember végén ki akarja adni:

A sorozat idehaza júniusra finálézott, így az összes epizódja ismerős lehet a magyar nézőknek. Azóta viszont hiba csúszott a gépezetbe, mert jött a felülíró e-mailes tájékoztató, miszerint csak későbbre bárható a DVD-megjelenése.

Eredetileg szeptember 20-án dobták volna piacra. Leírásunk és DVD-borítóminták még nincs hozzá, azonban, amint kapunk valami friss hírt, jelezzük felétek. Addig mutatnánk a hivatalos külföldi csomagolását – várhatóan ugyanezt magyarosítják:

LethalWeapon_S1_BLU


free web stats