Emlékeztető: Marvel’s Inhumans | A múlt fogságában

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 10, 20:00-kor a(z) magyar ajánló,Magyar előzetes témába.

Ma. 21:00-tól a Viasat3 műsorán: Marvel’s Inhumans – 1×01.
Ma. 23:55-től a Tv2 műsorán: Game of Silence – 1×01.

Oké, azt hittem még van egy-két napom arra, hogy írjak egy másik cikket arra fókuszálva, hogy a 2017/18 első országos tévés újoncát a Viasat3 hozza el, de eltelt az idő, így nemsokára már nézhetjük az ABC egyik őszi üdvöskéjét, amihez sok reményt fűztek.

Két észrevételt hadd említsek meg: (1) egyre több magyar csatorna szokik rá arra, hogy angol címén hozzon el egy sorozatot. A Fox-nál ilyen a The Walking Dead és a testvérsorozata, de hozhatnám példának a The Flash-t, amit a Viasat-család ad félig magyarosítva, hiszen csak egy alcímmel toldották meg, hogy mindenkinek meglegyen az eredete. Valahol ez cím kreativitási válságot takarhat, illetve azt, hogy régebben sűrűn előfordult durva cím mellélövés. Nyilván ezzel ki lehet az ilyet védeni, de azért próbáljunk már meg törekedni a hangzatos és frappáns megmozdulásokra. (2) Sok remény ide vagy oda, az ABC üdvöskéjében nincsenek világmegváltó tervek, így csak azoknak ajánlanám, akik a Marvel-univerzum iránt mérhetetlen rajongással rendelkeznek.

A történetről nem beszélnék, mert a tovább mögé rejtett ajánlója minden fontosat elmond, amit szükséges tudni róla.

A TV2 is hoz késő estére egy újdonságot, ami szintén országos premier lesz. A Game of Silence az NBC egyik elhasalt újonca volt a 2015/16-os idényből. 10 részt élt meg. Próbálták jövőjét megalapozni azzal, hogy a török Suskunlar című sorozat feldolgozása, de ez annyit adott a show összértékéhez, mint a vasárnap esti Sztárban Sztárban Majka kritikája Pápai Jócinál. (Értsd: semmit, mert haverok, és úgy is tolni fogja.) A lényeg, hogy egy bosszút mesél el – mert az a török sorozatokra alapvetően jellemző.free web stats