ABC-várólista (2) – Castle

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 25, 16:36-kor a(z) Upfront 2008: ABC témába.


Műfaj: Dráma

Készítő(k): Andrew W. Marlowe, Laurie Zaks, Armyan Bernstein, Rob Bowman (Day Break, The X-Files, The A-Team)

Szereplő(k): Nathan Fillion (Dr. Horrible’s Sing-Along Blog, Desperate Housewives, Drive), Molly Quinn, Ruben Santiago-Hudson (Law & Order), Susan Sullivan (The Nine), Stana Katic, Monet Mazur

Stúdió(k): ABC Studios

Sztori: Nathan Fillion egy olyan horror írót alakít, aki munkájával segédkezik a New York-i rendőrségnek. A sármos írónak mindene meg van, ami csak kellhet: hírnév, rajongótábor és egy gyönyörű felesége. Érdekes, mivel pusztító munkát végez. Legendás karaktereit sorba küldi a süllyesztőkbe, azonban az egyik életre kell. Az egyik regénye alapján szedi áldozatait, és mint írónak ezt meg kell akadályozni.

Kanyecc véleménye: Kérdem én: Még nem tűzték ki a premierjét őszre? Kész. Az ilyen történetekből maximum filmes megvalósítást láttam, nem hogy sorozatos. Ha jól emlékszem, akkor a Columbo-ban volt egy rész, hasonló felállással, de nem biztos. Rob Bowman neve nagyon jól fest a készítők sorában, mert tényleg minden érdemes sorozatban megfordult, amik gyerekkoromhoz kapcsolhatók. Nathan Fillion neve sem semmi. Remekül alakított legutóbb Dr. Horrible-ben. Szintén kötelező. Nem értem miért nem kapta meg a berendelést.


free web stats