ABC-várólista (8) – The Unusuals

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 25, 21:43-kor a(z) Upfront 2008: ABC témába.


Műfaj: Dramedy

Készítő(k): Noah Hawley (Bones), Peter Tolan (Rescue Me), Stephen Hopkins (24)

Szereplő(k): Amber Tamblyn (Joan of Arcadia), Jeremy Renner, Terry Kinney (Canterbury’s Law), Kai Lennox, Adam Goldberg (Joey), Monique Gabriela Curnen, Joshua Close, Harrold Perrineau (Lost, OZ).

Stúdió(k): Sony Pictures Television

Sztori: Egy dramedy, amelynek a középpontjában egy New York-i rendőrős áll. A különlegessége abban rejlik, hogy minden karakternek van valami fóbiája, rögeszméje. Például: Az egyikkőjük nem akarja levenni az golyóállómellényét, mert fél attól, hogy valaki hátba vagy egyéb testrészén lőheti.

Kanyecc mondja: Első hallásra nagyon megtetszett még annak idején, amikor szóba került. Már maga Harrold Perrineau jelenléte sugalltat valami jóra. Nem hiába lett visszatérő a Lost-ban. Szerintem jobban illik rá a szerep, mint bárki hinné. Nem beszélve a tökéletes OZ alakításáért, amivel a sittes világot is kipipálhatja. Tehát most a jó oldalát kell képviselnie. Készítők között még Noah és Petr nevét emelném ki, előbbi a Bones-, míg utóbbi a Rescue Me által épült be a köztudatba, legalábbis nálam minden bizonnyal. 80%-os túlélési esélyekkel várom.


free web stats