ABC-várólista (10) – 18 to Life

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 25, 23:10-kor a(z) Upfront 2007: ABC témába.

Műfaj: vígjáték

Készítő(k): Derek Schreyer, Karen Troubetzkoy, Arnie Gelbart, Peter Wellington (The Eleventh Hour)

Szereplő(k): Stacey Farber (Degrassi: The Next Generation), Michael Seater (ReGenesis), Ellen David, Al Goulem, Angela Asher, Tommie-Amber Pirrie, Jessie Raph, Tilo Horn

Stúdió(k): Galafilm, CBC

Sztori: Házasság 18 évesen? – Már eleve elég beteg ötlet, hiszen alig végzi el a középsulit, gimnáziumot az ember. Jesse Hill és Tom Bellow régóta a legjobb barátok. Túlságosan is, mivel elkönyvelik, hogy egybe kerülnek, ezzel sokkolván a hozzátartozókat, családtagokat és jó barátokat. A szerelem határtalan, íme egy példa rá, ha berendelik.

Kanyec mondja: Mielőtt még bármit mondatok róla: Nem éreztek valami furcsát benne? (…) Arra akarok kilyukadni, hogy egy józan amerikai írónak nem éppen jutna eszébe ilyen kiötölni. Bezony, a kanadaiak keze van benne a biliben, no meg ebben, mivel az ABC a CBS-szel szövetkezett. Talán ezért nem találunk sok ismert embert a szerepgárdában, nem beszélve a készítőkről. Igaz, Peter Wellington neve a hamarosan debütáló The Eleventh Hour részről ismerté válik, de azt nem tudni, milyen értelemben.


free web stats