ABC-várólista (11) – Bad Mother’s Handbook

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 25, 23:30-kor a(z) Upfront 2008: ABC témába.


Műfaj: Vígjáték

Készítő(k): Jennifer Konner (Help Me Help You), Alexandra Rushfield (Help Me Help You), Stu Bloomberg (Life As We Know It), Paul Trijbits, Faye Ward, Alison Owen, Richard Shepard

Szereplő(k): Alicia Silverstone (Miss Match), Alia Shawkat (Arrested Development), Horatio Sanz (Saturday Night Live), Dorian Missick (Six Degrees), Megan Mullaly (Will & Grace), Kelvin Yu.

Stúdió(k): ABC Studios és Kaboom Inc.

Sztori: A sorozat középpontjában egy család áll. Nan, Karen, illetve Charlotte, azaz a 48 éves nagymama, a 32 éves anyuka és a 16 éves leányzó. Nem kell sok mindenre gondolni, csak az átlagos civakodásokra, melyet többnyire Karen kap, mind lánya, mind anyja részéről. Nincs más választása, tűrnie kell, de meddig? (Természetesen a két családfőt, nagypapát és apukát se feledjük ki, ahogyan a lány barátját se.)

Kanyecc mondja: Neee. Nagyon jól ismerem a 2007/08-as idény szitkomjait. Merem állítani, hogy csak óvatosan ezzel a műfajjal, főleg az ilyen snassz sztorival, ami már-már alapkoncepciónak számít minden szitkomnál. Mire célzók? Hát a családi civakodásra, csak éppen most három generáció körében. Bárhogyan számolom, szerintem nem véletlenül lett 16 élet év, megdupláz,illetve triplázva. Tinédzser terhesség áll a háttérben, ami tutira az egyik felbujtó vitatéma lesz. Készítők köréből a hamar törölt Help Me Help You-sok kerültek ki, ami nem éppen tünteti fel őket a legjobb színben. 10%-ot se adok neki.


free web stats