ABC-várólista (12) – Better off Ted

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 25, 23:50-kor a(z) Upfront 2008: ABC témába.


Műfaj: Egykamerás szitkom.

Készítő(k): Victor Fresco (My Name is Earl)

Szereplő(k): Jay Harrington (The Division, Coupling, Summerland, Desperate Housewives), Andrea Anders (The Class, Joey), Portia De Rossi (Nip/Tuck, Arrested Development), Jonathan Slavin (Summerland), Malcolm Barrett, Maz Jobrani (The Knights of Prosperity)

Stúdió(k): 20th Century Fox Television, ABC Studios

Sztori: A történet Veridian kutatási és fejlesztői üzemben játszódik, melynek osztályvezetője Ted Crisp. Ted imádja a munkát, imádja emberi főnökét Veronica-t és nem utolsó sorban munkatársait: Lem-et, Phil-t és Lindát. De legjobban magát a tetteit. Szereti megvalósítani a lehetetlen, melyet az R&D legénysége szó szerint csak a könyvekből ismerhet. Tedünknek egyébként van egy lánya: Rose.

Kanyecc mondja: Most olvasom, igaz még meg nem erősített információ, azonban úgy tűnik, hogy berendelést nyert a midseason-ra. Első hallásra tetszik a sztori. Tipikusan képzeljünk magunk elé egy munkahely vígjátékot, amiben a szerelem és a tudomány összeér. Mi teszi fel az ’i’-re a pontot? ….Victor Fresco jelenléte. (Igen, a My name is Earl csókáról beszéltek.) Szereplők közül Andrea Anders-t emelném ki. Ide vele. Egy évadot biztosan meg él, ezáltal 70%-os túlélési esélyeket adok neki, ha ténylegesen is be fogják rendelni. (Mármint az ABC szájából halljuk.)


free web stats