Plakátba zárva: Future Man

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 30, 18:34-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Novembert lehet miért várni, hiszen mint azt délelőtt folyamán megmutattuk: lesz egy-két olyan premier, amely van olyan ígéretes, mint egy The Walking Dead visszatérés. Nyilván az újoncokat mindig előtérbe helyezzük, mert tisztalappal kezdenek a készítők. Lehet, hogy az előző projektjük befuccsolt, de itt a remek alkalom a bizonyításra. Seth Rogen és Evan Goldberg duó korábban a Preacher-ben dolgozott együtt, viszont ők nem e fajta bizonyításra vágynak (inkább megtartják a meglovagolt szelet), mivel az AMC elégedett volt a minőséggel, így a 3. évadját várjuk jövőre. A „holtidőben” a két író a Hulu-nak készítette el a Future Man-t, amelynek fókuszában a világmegmentése lesz.

A történetét megannyiszor leírtuk már, de megtesszük még egyszer, mert annyira geek-féle, hogy berántja még azokat is, akik alapvetően utálják a „mentsük meg az emberiséges” elképzelésekre épülő sztorikat. Adott egy játék, melynek játékosai állandóan indulnak az aktuális világbajnokságon, hogy kiderüljön: ki a legjobb. Így kerül elénk főhősünk, akinek ez a hobbija. A jövőből egy sornyi időutazó érkezik, akik elmondják neki a felállást, miszerint a játékban elért mutatói alapján Ő maga a legalkalmasabb személy arra, hogy egy jövőbeli űrlényinváziót megállítson, s ezzel az emberiség megmeneküljön az elkerülhetetlen kipusztulás elől.

Beteg. Komolyan az! Pontosan ezért várós annyira. Az időutazós műfaj végre valamiféle felfrissítés kap, nem is akármilyen félét. 13 epizóddal számoljunk első körben, a szereplők sorában: Josh Hutcherson, Eliza Couple, Derek Wilson, Ed Begley Jr., Glenne Headly, Britt Lower és Keith David. Premierje november 14-én lesz.

future_man_ver2_xlg

A tovább mögött az első plakátja is szemügyre vethető!

future_man_xlg


free web stats