Nem hivatalos, de már lehet tudni valamit

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 26, 1:14-kor a(z) 2008/09 sorozatai,Hírek témába.

Miközben forrás oldalunkról merítettük az információt megérkezett a még meg nem erősített információ, miszerint a szitkom részéről: a Bad Mother’s Handbook, a Better off Ted és a Single with Parents, míg dráma részről: a Castle, a Captain Cook’s Extraordinary Atlas, a Cupid, a The Prince of Motor City és a The Unusuals kapta meg a berendelést.

Ezen kívül némi mellék infóként tenném hozzá, hogy a Captain Cook’s Extraordinary Atlas-ra, a The Prince Of Motor City-re, illetve a a Bad Mother’s Handbook-re 2009 ősze előtt ne nagyon számoljunk. A Finnegan-nak nincs esélyes, míg a Good Behavior, a Roman’s Empire és a Never Better csúszni fog. Természetesen, nem győzőm hangsúlyozni, hogy ez még nem hivatalos információ. Holnap reggel minden bizonnyal már lesz valami kézen fogható belőle, akarom mondani ABC sajtóanyag.

(A kimaradt: Roman’s Empire, Significant Others, Single With Parents, The More Things Change és That Might Hurt felvezetésével kora reggel érkezünk. Már ha erőt tudok venni magamon.)


free web stats