ABC-várólista (15) – Roman’s Empire

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 26, 11:06-kor a(z) Upfront 2008: ABC témába.


Műfaj: Egykamerás szitkom

Készítő(k): Al Higgins (’Til Death, Malcolm in the Middle), Karey Burke (Heroes), Ashton Kutcher (Beauty and the Geek, Miss/Guided, Punk’d), Jason Goldberg (Beauty and the Geek), Andrew Zein, , Marc Buckland (My Name is Earl, Ed).

Szereplő(k): Nick Thune, Kelsey Grammer (Back To You), Christine Woods (Welcome to the Captain), Brad Beyer (Jericho), Carla Gallo (Carnivále), Zachary Knighton, Laura Leigh.

Stúdió(k): Katalyst Films & Television, Tiger Aspect, CBS Paramount Television

Sztori: A történet középpontjában Leo és Nikki áll, akik egy ideje jól megvannak. 10 éve szeretik egymást, azonban az egyik napról a másikra megváltozik minden. Nikki kidobja, mivel rálel Seb-re. Az egészben, pedig ott jön a csavar, hogy Roman nem engedi Leo felszívódását, mivel mégis csak a lánya, ezáltal a családot semmiképpen nem tudja ott hagyni és tűrnie kell gúnyos megjegyzéseiket.

Kanyecc mondja: (Én mára már tudom a végeredményt, tehát úgy viszonyulok a többiekhez is.) Most sajnálom valahogyan a kiégett Kelsey Grammer-t, akinek a Back To You után itt sem jött össze a meló. Persze ez kicsit ellenmondó, de sorozatát törölték. Egyébként, én sem láttam benne a jövőt. Számtalan film készült ilyen témában. Jobb is, hogy nem került be.


free web stats