ABC-várólista (16) – The More Things Change

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 26, 11:26-kor a(z) Upfront 2008: ABC témába.


Műfaj: Egykamerás szitkom

Készítő(k): Todd Phillips, Allan Loeb (New Amsterdam), Steven Pearl (New Amsterdam)

Szereplő(k): Chris J. Johnson (South Beach), Tom Parker, Reno Wilson (Heist, Blind Justice), Paulo Costanzo (Joey), Aimee Garcia, Sasha Barrese (LAX, Just Shoot Me!)

Stúdió(k): Regency, ABC Studios

Sztori: Rick, Nesby, Wayne és Blair az általános iskola óta legjobb barátok. 25 éven keresztül segítették egymást, kiálltak egymás mellett amikor kellett, még a legnagyobb női ügyek során is. Harmincas éveikben eljutottak a sikerélvezésének szintjére. Blair 13.2 milliós egyéni vagyonnal büszkélkedhet, Wayne-nek egy remek kapcsolattal, Nesby inkább barátai sikereit élvezte, míg Rick rádöbbent másságára, azaz homoszexuális. Nincs siker bonyodalom, egyetértés nélkül, ami pedig széthúzhatja még a legtartósabb kapcsolatokat is.

Kanyecc mondja: Még nem tudhatjátok, de ő sem kapta mg a berendelést. Láttam benne valamit, talán ezért fejtettem ki olyan részletesen a történetét. Ez még tetszett volna. Már csak Paulo Costanzo miatt, aki nagyon belopta magát a szívembe a Joey-ban alakítottak után. A készítők között főként New Amsterdam-osokat vélhetünk felfedezni, ami szintén jó pont. Hát sajnáljuk, reméljük később visszatérnek megvitatni végleges sorsát.


free web stats