Keddi premierek: Ázsia Expressz | Milliárdok nyomában

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 7, 16:47-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 19:00-tól a Tv2 műsorán: Ázsia Expressz – 1×01. (keddtől szombatig)
Ma. 21:00-tól az HBO 3 műsorán: Billions – 1×01-02.

Kezdjük a sort utóbbival, ami tévés premier lesz. Akinek van HBO Go előfizetése, az már láthatta a Billions 1. évadját, ami október 28 óta elérhető szinkronosan a HBO VOID szolgáltatásában. Amit még érdemes kiemelnem, hogy oda az első 2 évadja került fel, szóval miután leadta az HBO 3 az elsőt, várhatóan megállás nélkül érkezik a folytatás. Miért tartanák vissza?!

Hogy mennyire kötelező a Showtime sorozata, azt két név után döntse el mindenki maga: Damien Lewis és Paul Giamatti ugyanis a főszereplők között kap helyet. Bátran nevezhetjük a szereposztást erősnek. Kicsit olyan a története, mint ha a House of Cards találkozna a The Wolf of Wall Street-tel. A magyar címe egyébként abszolút releváns, hiszen a sztoriban az egyik legnagyobb kockázati alap vezetőjéről derülnek ki olyan dolgok, amiket állam bácsiék nem éppen preferálnak. Legyen ennyi elég elsőkörben, mert a története jóval többet mondóbb, ha adtok egy esélyt a pilotjának.

Előtte pedig érkezik a Tv2 nagyszabású utazós-reality-je, amibe nem kevés pénzt öltek.

A forgatás már lezajlott nyár elején. A műsorvezetője Ördög Nóri volt, aki mellette vlog-ot is indított a családi kalandjaikról – mert elkísérték őt a nagy utazásra. De nem ez a lényeg. A koncepciója pofonegyszerű: adott 7 celeb pár, akiknek Vietnámból Laoszon és Kambodzsán át Thaiföldre kell eljutniuk napi 1 dolláros költőpénzzel a zsebükben. A párok között akadnak szerelmesek, családtagok, kollégák, de totál ismeretlenek is. Íme a casting, amiben feltűnik: Berki Krisztián, Ambrus Attila, Cseke Katinka, Pallavicini Zita, Fésűs Nelly, Muri Enikő, Gaál Noémi, Németh Lajos, R. Kárpáti Péter, Kárpáti Rebeka, Kulcsár Edina, Csuti, Megyeri Csilla és Molnár Zsolt .

A csatorna keddtől szombatig adja, a leköszönt Vigyázat, gyerekkel vagyok 2. évadja timeslotjában. Ergo, Ördög Nóránál fix ez az időpont.

AE_02_cover AE_01_cover


free web stats