Decemberben érkezik az animált Trónok harca is…

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 13, 12:44-kor a(z) DVD témába.

Decemberben, karácsony miatt az emberek mértéktelenebb költekezésbe kezdenek. Ezt mindenki tudja, így ha valamit el akarsz adni, ami elképzelhetően nem menne úgy holtidőszakban, mint azt várnád, akkor ez a legkedvezőbb időszak. Az HBO ilyenkor szokta mindig piacra dobni a Game of Thrones legutóbbi évadját Blu-ray és DVD formátumba, amire kevésbé húzható rá ez a tény, az viszont már igen, hogy az emberek ritkábban vesznek aktuális sorozatpakk kiadást. Most arra gondolok, hogy minden évben megjelentetik kompletizált formában, illetve egyedi borításban, hátha még akad olyan néző, aki nem szerezte be az előzőit és így jobban jár abból kifolyólag, hogy sokkal pénztálcabarátabb.

Valamiért ide sorolnám a Game of Thrones: Conquest & Rebellion: An Animated History of the Seven Kingdoms című animációs sorozatot is, amit a 7. évad megjelenésével dobnak a piacra, azaz december 12-én – de van egy csavar itt.

Csak a tisztázásból: szeptember 25-től digitális formában már elérhető a 45 perces előzménysorozat, ami rajzolt formában kalandoztat el minket olyan időszakokba, mint pl.: milyen volt Valyria fénykora és mi vezetett a bukásához. Akinek ez hiányozhatatlan darabja a gyűjteményből, azoknak jó hírrel kell szolgálnom, mert elég csak megvenni az alap kiadást, ugyanis az extrák sorában fogják felsorakoztatni a fentebbi plusz anyagot. Mindegy, hogy a DVD-t vagy a Blu-ray-t választotál, mindkettőn rajta lesz, szóval most az egyszer tényleg nem lehúzásról számolhatok be, hanem pont az ellenkezőjéről. Árazásban: 35 kontra 40 dollárról beszélhetünk.

Végezetül mutatnám a borítóját:

GameOfThrones_S7_BLU_wConquestAndRebellion

 


free web stats