Berendelve a Stranger Things 3. évadja

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 2, 22:35-kor a(z) Berendelés témába.

Formalítás történt, hiszen a Stranger Things-szel a Netflix egy olyan aranytojást tojó tyúkra lelt, amit az előfizetőinek könnyebben ad el, mint a House of Cards-ot. Nincs mese, a Duffer fivérek bebizonyították, hogy a televíziózást újabb élményre lehet emelni, amit csak egy stream szolgáltató adhat meg – és milyen vicces, hogy 10 évvel ezelőtt ugyanezt a sablon dumát a kábeles csatornákra húztuk rá.

Mit lehet tudni a bekért szériáról? – jöhetne keresztkérdes gyanánt.

Igazából nem sok mindent. Epizódszámról nincs hivatalos álláspont, ahogy várható premierről sem. Simán benn a pakliban, hogy jövő Haloweenkor kapjuk meg, de az ellenkezőjét se zárnám ki, hiszen semmiképp se akarnak a fivérek a minőség rovására menni a rohanással. Ezt egyébként egy korábbi interjúból tudható fix tény, mivel a Netflix eredetileg a 3-4. etapot egyszerre akarta bekérni és leforgattani, hogy a gyermek színészek minél kevesebbet változzanak (alkatban, hangban, stb.), viszont többoldalról elvetés érte a felvetést – teljesen jogosan.

Az biztos, hogy ismételten időt fogunk ugrani a történetben. A készítők az egyes évadok történéseit próbálják külön kezelni (mint ha egy egész estés hosszú film lenne), ezt megtartanák most is. Valószínűleg a serdülő fiatalság megy középiskolába, illetve a titkos létesítmény bezárása arra adat következtetni, hogy a sztori elköltözik Hawkinsből. A negyedik etappal zárnak a sorozatot, szóval aki végtelenségben (8-10 évadban) gondolkodna, azt ki kell ábrándítanom.

Amint több mindent tudunk, megírjuk, egyelőre örüljünk a berendelésnek.


free web stats