Megismétlik a Korhatáros szerelem nyitányát

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 3, 22:06-kor a(z) Magyar hírek témába.

Zajlik az élet az RTL Klub és a Tv2 háza táján. Szombaton éppen utazás miatt nem tudtam billentyűzetet ragadni, de aki a tévé előtt szereti eltölteni az idejét, az tudhatja, hogy az RTL Klub egy utolsó utáni változtatásra szánta el magát (direkt? ki tudja?!), ugyanis az esti Híradó után a Celeb vagyok, ments ki innen! került műsorra a Fókusz Plusz helyett. Mindezt azért kellett meglépniük, mert az élőadást egy vörös riasztásba besorolt vihar veszélyeztette. A döntés értelmében az este további része is módosult, azaz A fal különleges 2. része is előrébb került, 21:20-ról 20:10-re, azaz a Korhatáros szerelem nyitányának pontosan megegyező módosított timeslotjára. Ergo, hétfőn mehet a méregetés, hiszen egyidőben kezdődött mindkét produkció. Gondolom mindkét részleg rá fog feszülni a Nielsen által közétett adatokra.

A Tv2 a kialakult helyzetre ismét reagál egy műsorváltozással. Ha már jól megy nekik a hétfő este a Ninja Warrior Hungary-val (ahol egyébként a döntős helyekért megy a harc) bepakolja mögé a Korhatáros szerelem első két rész ismétlését – hogy azok is pótolhassák, akik lemaradtak róla. Ennek értelmében: a 21:20-ra kiírt Tök alsó 2 filmet lekerül a műsorról.

Az RTL Klub-nál – csak a tisztán látás kedvéért – 20:25-től az Éjjel-Nappal Budapest, 21:50-től a Barátok közt, míg 22:25-től a Dr. Csont megy. Várhatóan így is marad minden, hiszen csak egy ismétlésről beszélünk.


free web stats