A kérdések hada

 
Beküldte: tess 2006 August 30, 17:17-kor a(z) Nézettség témába.

prisonbreak_nezettseg.jpg
Nos a Prsion Break 2. évadjának premierje elég sok kérdést vett fel a jövőben a folytatást illetően. Kezdjük talán a történetnél, ami messze nem annyira durva mint az 1. évad utolsó előtti része volt. Igazából én azt a részt tekintem a finálénak, mivel a 22. rész és most a 2. évad premierje egy részként fogható fel, ami jó szokásnak megfelelően ketté lett vágva. Na de most hagyjuk ezt! Nézzük meg inkább a sorozat pozitívumait a 2. évadban.
Meredek húzás volt a furfangos FBI ügynökség bevonása, valamint a tetoválás tartalmának kibővítése. Michael ezzel a lépéssel tényleg a legnagyobb géniusznak mondható, akárcsak a Mahone-t megszemélyesítő William Fichtner. Kettejük párharca igen érdekesnek ígérkezik, de az igazi nagy durranást akkor is a tetoválás fogja felvezetni.
Meredek lépés Veronica kiírása is a sorozatból, hisz ezzel egy újabb történeti szálat vartak el az írók. Bár ennek természetesen van jó oldala is, hisz jobban rátudnak koncentrálni a szökésre, valamint betudnak vezetni más szálakat is. Természetesen Bellick és Pope sem maradhat sokáig az üldözésben, így már egészen biztosnak mondható az új karakterek bevetése.
Szóval a történetben még elég sok lehetőség rejtőzik csak az a kérdés, hogy ezt hogyan reagálják le a nézők. Jelen esetben úgy tűnik, hogy fekszik nekik a sorozat, hisz a 2. részt 8%-kal többen nézték mint a premiert.

Prison Break 2×02
– össz. nézettség: 5.7/9, #4;
– felnőtt korcsoport (18-49): 4.0, #1

Az eredmények elég bíztatónak mondhatók, hisz az 1. részt 9,34 millióan látták, míg a 2. részt már 9,4 millióan. Az emelkedés mértéke nem egetrengető a totális eredményeket figyelembevéve, de ha a bekapcsolódó nézőszámot vesszük akkor hatalmas a fellendülés. A részt a kezdéskor, vagyis este 8-kor csupán 8,9 millióan nézték. Ez az eredmény azonban fél 9-re jelentősen módosult és már 9,8 millióan figyelték a menekülést. Ez pedig bika jó eredmény, még ha figyelembe vesszük, hogy a rész végére 400 ezren el is pártoltak a sorozattól.

Ugyanez már nem mondható el a Vanishedről, hisz a 2. részt kevesebben nézték. Igaz a sorozat még csak most kezd beindulni, így még kell adni neki pár részt.

Vanished 1×02
– össz. nézettség: 5.3/8, #6;
– felnőtt korcsoport (18-49): 3.1, #T4


free web stats