ABC midseason-újoncok (1): Station 19

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 7, 16:54-kor a(z) Upfronts 2017: ABC témába.

Station19-banner

Előző címe: Címnélküli Grey’s Anatomy spin-off

Műfaj: dráma

Stúdió(k): ABC Studios · Shondaland Productions

Forgatási helyszín: Seattle.

Író: Stacy McKee (Grey’s Anatomy).

Rendező: Paris Barclay (Sons of Anarchy, Glee, The Bastard Executioner).

Producerek: Betsy Beers (Grey’s Anatomy, Still Star-Crossed, HtGAwM) és Shonda Rhimes (Grey’s Anatomy, Scandal, How to Get Away with Murder, Off the Map).

Szereplők: Alberto Frezza (Dead of Summer), Barrett Doss (Iron Fist, Bull), Danielle Savre (T@gged, Too Close to Home, Heroes), Grey Damon (Aquarius, Twisted, Star-Crossed), Jaina Lee Ortiz (Shooter, Rosewood), Jason George (Mistresses), Jay Hayden (Battleground, The Catch), Miguel Sandoval (Medium, Dirk Gently’s Holistic Detective Agency) és Okieriete Onaodowan (The Get Down).

Történet: a Grey’s Anatomy mintájára marad a helyszín Seattle, ahol a 19. tűzoltóállomás életébe nyerhetünk bepillantást. (Innen a Station 19 címötlet.) Olyan férfiakat és nőket ismerhetünk meg, akik nap, mint nap veszélybe sodorják életüket, hogy a miénket mentsék. Egy tűzoltóállomás 7/24-es életstílusába/életmódjába ad (valós) betekintést.

Berendelve: 13 epizód

Premier: 2018. március 22-én; csütörtökönként 21:00-tól – A Grey’s Anatomy és a Scandal közé pakolja a csatorna.

Kanyecc szerint: Egyáltalán nem butaság az, amibe az ABC belekezd. Anno az NBC-nek is valami hasonló elképzelése volt a Chicago-franchise kapcsán, és hova ki nőtte magát. A Grey’s Anatomy-nak akadtak testvérsorozatai, de mindegyik rövidéletet élt. Számomra az Off the Map lett a múlt évtized legnagyobb kérdőjele, melynél még a Private Practice is minőségibb lett. Pár év elteltével újra megpróbálkozik a csatorna és Shonda produceratyaúristen azzal, hogy franchise-t épít egy veteránra. Ha engem kérdeztek, már korább meg kellett volna lovagolni a tűzoltó vonalat, amiből simán egy rendőröst is szülhetnek, hogy aztán egy hetes crossoverezést építsenek köréjük. Nyilván ez lesz a menetrend, csak vigyék sikerre a Station 19-et. Jó este, jó timeslot. Meglepődnék, ha májusban nem lenne ott a berendeltek sorában.

Közösségi háló elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #Station19

A tovább mögött még megtekinthető néhány promóciós tartalom!

 

Station19-003

Station 19 ABC Grey's Anatomy spinoff

Station19-004

Station19-002

 


free web stats