ABC midseason-újoncok (2): Deception

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 7, 19:33-kor a(z) Upfronts 2017: ABC témába.

Deception_abc_banner

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Berlanti Productions · Quinn’s House · Warner Bros. Television.

Forgatási helyszín: New York.

Író: Chris Fedak (Chuck, Forever, Legends of Tomorrow).

Rendező: David Nutter (Game of Thrones, Entourage).

Producerek: David Kwong (Fringe), Greg Berlanti (Black Lightning, Blindspot, Supergirl), Martin Gero (Blindspot, L.A. Complex) és Sarah Schechter (The Flash, Arrow).

Szereplők: Amaury Nolasco (Prison Break, Telenovela, Gang Related), Ilfenesh Hadera (Billions, She’s Gotta Have It), Jack Cutmore-Scott (Cooper Barrett’s Guide to Surviving Life), Justin Chon (Dr. Ken), Laila Robins (Murder in the First, Homeland), Lenora Crichlow (Flaked, Suspects, Back in the Game, A to Z) és Vinnie Jones (Galavant).

Történet: középpontjában egy szupersztár bűvész áll, akinek karrierjét egy botrány tönkre teszi. Csak egy helyen folytathatja a megtévesztés, a befolyás és az illúzió művészetét – az FBI-nál. Ő lesz az első illuzionista tanácsadója a szervezetnek, aki tudásával, egyedi nézeteivel segíti a kormányszerv munkáját akkor, amikor már nekik beletört a bicskájuk. Jön egy sornyi olyan ügy majd, ahol a bűvészt is mondva-csinálva feltűnik a tettek mezején.

Berendelve: 13 epizód

Premier: 2018. március 11-én; vasárnaponként 22:00-tól – Az American Idol 16. évadja fogja felvezetni 20 órás kezdéssel.

Kanyecc szerint: Jókat mosolygok ezeken az egyedinek beállított elképzeléseken. Ha egy kicsi más szemszögből nézzük a Deception történetét, akkor felfedezhetjük azt, hogy most az ABC egy Castle-klónt meghonosítására tett fel pénzt. Míg utóbbiban író, addig itt bűvész segíti az FBI-osok melóját – vagy hozhattam volna példaként az Lie to Me-t, ahol a hazugságokkal derítettek fel különféle ügyeket. Ettől függetlenül tetszetős a felállás, valószínűleg a pilottal sok nézőt szereznek, mivel a mozifilmek körében is ez a téma hangzatos és nézőcsalogató, így valami hasonlót várok tőle!

Közösségi háló elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #DeceptionABC

A tovább mögött még megtekinthető néhány promóciós tartalom!

Deception-ABC-Promo_001

deception-abc-1014x570


free web stats