ABC midseason-újoncok (3): For the People

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 8, 19:32-kor a(z) Upfronts 2017: ABC témába.

ForThePeople_ABC-banner

Műfaj: dráma

Stúdió(k): ABC Studios · Shondaland Productions.

Forgatási helyszín: Los Angeles / New York.

Író: Paul William Davies (Scandal, Betrayal).

Rendező: Tom Verica (Harry’s Law, Scandal).

Producerek: Betsy Beers (Betsy Beers, Casanova) és Shonda Rhimes (Grey’s Anatomy, Scandal, Private Practice, How to Get Away with Murder).

Eredeti pilotból távozott szereplők: Britne Oldford (The Path, The Divide, Ravenswood) és Lyndon Smith (Parenthood).

Szereplők: Anna Deavere Smith (black-ish, Nurse Jackie, The West Wing), Ben Rappaport (Mr. Robot, Outsourced, Younger), Ben Shenkman (Billions, Royal Pains, Lights Out), Britt Robertson (Girlboss, The Secret Circle), Hope Davis (Wayward Pines, American Crime), Jasmin Savoy Brown (Will, Stitchers), Regé-Jean Page (Waterloo Road), Susannah Flood (Chicago Fire), Vondie Curtis-Hall (Daredevil, Soul Food, Chicago Hope) és Wesam Keesh (Awkward.).

Történet: középpontjában New York déli körzetének szövetségi bírósága áll, ahol nem csak piti, hanem nagyvolumenű ügyek is teret kapnak. Főhőseinknek hol a vád, hol pedig a védelem oldalán kell helyet állnia – mindezt úgy, hogy közben magánéleti oldalról is jelentkezik a csavaros életstílus.

Berendelve: 13 epizód

Premier: 2018. március 13-án; keddenként 22 órától – A Splitting Up Together 1. évadja fogja felvezetni 21:30-as kezdéssel.

Kanyecc szerint: A másik Shonda Rhimes-projekt midseasonben, amitől az ABC sokat vár. Miután kaptunk egy hullámzó teljesítménnyel bíró HtGAwM-t, a csatorna úgy döntött, hogy elbír a képernyőjük egy másik jogi drámát. A megközelítés most másabb, kicsit azt is éreztetik, mint ha a The Good Wife által keletkezett űr betöltésére jelentkeztek. Az út közbeni színészcserék döntése is inkább az óvatos, ám megfontolt írószobát sejteti. (Sandra Black karakterét korábban Britne Oldford alakította volna, míg Allison Anderson-ét Lyndon Smith. Őket azonban kiszanálták, előbbi helyére érkezett Britt Robertson, utóbbiéra pedig Jasmin Savoy Brown.) Nyilván a nap és a timeslot lesz a legnagyobb ellenfele, de az NBC se veteránt rakott ide, hanem egy újoncot a Rise személyében, így csak az NCIS: New Orleans jelenthet számára bázisnéző veszélyt. A készítők között csupa Shondaland-producer, akik valószínűleg a már megszokott tálalásban próbálnak hozni valami újszerűt.

Közösségi háló elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #ForThePeopleABC

A tovább mögött még megtekinthető néhány promóciós tartalom!

ForThePeopleABC_Promo_001

REGÉ-JEAN PAGE, CELESTE DEN


free web stats