ABC midseason-újoncok (4): The Crossing

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 8, 21:33-kor a(z) Upfronts 2017: ABC témába.

The-Crossing-ABC-Banner

Műfaj: dráma

Stúdió: ABC Studios.

Forgatási helyszín: Vancouver.

Írók: Jay Beattie (Scream: The TV Series, Matador) és Dan Dworkin (Matador, Revenge).

Rendező: Rob Bowman (Castle, Daybreak, The X-Files).

Producer: Jason Reed (Of Kings and Prophets).

Szereplők: Bailey Skodje, Grant Harvey (Heartland), Jay Karnes (Gang Related, Last Resort), John D’Leo, Kelly Missal (One Life to Live), Luc Roderique, Marcuis Harris (Vice Principals), Natalie Martinez (APB, Kingdom), Rick Gomez (Band of Brothers, Justified), Rob Campbell, Sandrine Holt (MacGyver, The Art of More, House of Cards, Hostages), Simone Kessell (Terra Nova, Of Kings and Prophets), Steve Zahn (Treme, Mind Games, Mad Dogs) és Tommy Bastow (Harley and the Davidsons).

Történet: egy amerikai halászváros áll, ahol háborús menekültek kezdenek el felbukkanni, szám szerint 500. A sztori pikantériáját az adja, hogy a háború maga még meg sem történt. A kormány igyekszik is megtudni, hogy mi is történik valójában, mert ez a létszám jelentős.

Berendelve: 13 epizód

Premier: 2018. április 2-án; hétfőnként 22 órától – Az American Idol 16. évadja fogja felvezetni 20 órás kezdéssel.

Kanyecc szerint: Fogj egy kis várost – ha a part mentén van, az lenne a legjobb! –, majd írj hozzá egy olyan történetet, amihez fogható sose történt a történelemben. Vond bele a kormányt, említsd meg az előzetesében a Lost-ot. Kész? Kész! – Nos, a The Crossing kétségtelenül az ABC tavaszi high-concept ötlete akar lenni, és rá is játszanak az ABC marketing osztályánál, hogy ezt akarja kinézni belőle mindenki. A rejtélyek szolgáltatják majd azt, hogy heti rendszerességgel valami új teóriát szüljön a néző, mégis mi történhetett azzal az 500 túlélővel, akik egyik pillanatról a másikra feltűntek. A történetére nem szeretnék több szót fecsérelni.

Ha egy pillantást vettek a készítőgárdára, akkor alapvetően igazolódik az, hogy miért kell belemosni az előzetesébe a Lost címét. Valahogy el kell adniuk a random nevekkel megdagasztott Dan Dworkin-Jay Beattie agymenést. Ne értsetek félre, nem írom le látatlanban, se ajánló alapján, de egyelőre semmi meggyőzöt nem tettek le az asztalra arra kihegyezve, hogy valóban egy új Lost megszületése következne be áprilisban. Tippre, kemény egyévados újoncként 3 év múlva már el is felejtjük a snassz, középszerű címét.

Közösségi háló elérések: Weboldal | Facebook | Twitter | Instagram | Hashtag: #TheCrossing

A tovább mögött még megtekinthető néhány promóciós tartalom!

LUC RODERIQUE, SANDRINE HOLT

SANDRINE HOLT

The-Crossing-cast-1014x570

146190_6402

146190_6094

STEVE ZAHN, NATALIE MARTINEZ


free web stats