Már megint a FOX

 
Beküldte: tess 2006 August 30, 17:40-kor a(z) Heti adag témába.

bones_s2promo.jpg
Ma este lesz a Bones 2. évadjának a premierje a FOX-on. A sorozat egy elég érdekes CSI koppintás, mivel itt az áldozatokat és főbb jellemzőiket a csontjaikból azonosítják. Még anno csak David Boreanaz alias Angel miatt kezdtem el nézni a sorozatot, de hamar abba is hagytam. Nem mondom, hogy nem rossz és van benne potencia is, de valahogy nem fogott meg. Hiányzik belőle valami, amit még Angel sem tud pótolni. Mellesleg Boreanaznak volt már ennél jobb színészi játéka is. A sorozat nézettsége sem volt valami egetrengető, így nagy meglepetés volt a 2. évad berendelése. Mindenesetre elég sok fog múlni az első 5 részen, hisz a FOX nem nagyon szeret cicózni lásd Tru Calling. Mindenesetre szerintem a teljesítménytől függetlenül  nem fogja megérni a 3. évadot.

justice_s1promo.jpg
Ugyancsak este indul a FOX műsorán a Justice. A sorozat a csatorna egyik új vállakozása az évadra méghozzá Jerry Brucheimer felügyelete alatt. Az Unaired Pilotot elnézve elég pergő sorozattal van dolgunk. A lehetőségek itt is adottak, de nem hinném, hogy a Bones annyira jó felvezető lenne. Mindenesetre aki nem látta annak kötelező, hisz elég extravagáns egy jogi sorozathoz képest, valamint Kerr Smith alakítása valami kegyetlen jóra sikeredett.

Persze a premierek mellett lesz finálé is az este folyamán. Búcsúzik az FX doku sorozata a 30 Days a 2. évaddal. A finálét feltétlenül kötelező megnézni, hisz a sorozat agya, alias Super Nagy Hamburger is bevállal egy húzós hónapot.


free web stats