Plakátba zárva: Life Sentence

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 10, 13:50-kor a(z) 2017/18 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

A The CW nem sok újoncot rendelt be tavaly májusban. Óvatosan futottak neki az új szezonnak, de a döntéseik mögött az ésszerűség jelen van. Folytatták a DC-univerzum építését a Black Lightning-gal, a Dynasty-val megpróbálkoztak volna egy Gossip Girl/90210-pótlékkal, míg a Life Sentence-cel azt éreztették, mint ha a mellésiklott No Tomorrow által keletkezett űrt kellene betölteniük. Nyilván, ők azok, ahol a romantikus komédia megállja a helyét, elfér simán a csatorna kínálatában egy gyengébbnek tűnő ötlet is – mert nem tudni, hogy a 18 és 34 éves nők éppen mi felé nyitnának. A lényeg, hogy valahogy hatni szeretnének az érzelmekre, és meg is tesznek mindent, hogy legalább évi egy újonccal ismeretlen vizekre evezzenek.

A Life Sentence egyaránt tartalmazni fogja a drámai és a komikus elemeket. Hívhatnánk dramady-nek is, bár az inkább kábelre a jellemzőbb. Főhősünk egy fiatal nő, aki miután megtudja, hogy ki-/meggyógyul egy halálosnak diagnosztizált rákbetegségből, teljesen átértékelődik az élete. Rádöbben, hogy egy olyan házasságba kényszerítette magát, amiben sose volt boldog; valamint lelepleződik a családja is, ahol sokkal több a gond és a probléma, mint, amennyi a betegsége ideje alatt mutatkozott.

Simán nyit a női nézők felé a koncepció. Lucy Hale-lal teli-találatosnak tűnik a főszereplő castingja. Szerdára, a 21 órás blokkba kapott helyet, ahol a Riverdale felvezetését élvezheti. Mutatnám a hozzákészült plakátot.

LifeSentence-Poster_001


free web stats