Plakátba zárva: Living Biblically

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 11, 11:33-kor a(z) 2017/18 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

Csak címet változtatott út közben a CBS az A.J. Jacobs könyve alapján bekért By the Book-nál. Mondhatnám úgy is, hogy fogta az eredeti alapnak a címét, megvágta és mostantól (The Year of) Living Biblically-ként emlegethetjük. Talán azért tette mindezt, mert Google sokkal több találatot dob ki rá, mint előbbire, ami minden csak, nem könnyen behatárolható.

A többkamerás szitkom középpontjában: egy olyan modern ember áll, aki korábban nem követte a Bibliát, azonban egy sornyi történést követően úgy dönt, hogy A Könyv Szerint kezd el élni, hátha az hatással lesz rá. A szereplők sorában: Lindsey Kraft, Ian Gomez, David Krumholtz, Tony Rock és Camryn Manheim. A pilot rendezéséért Andy Ackerman lesz a felelős, aki korábban a The Great Indoors-ban és a Mr. Robinson-ban próbált volna maradandót alkotni, de egyiknél sem jött össze. A szkriptjét: Patrick Walsh, a 2 Broke Girls ex-készítője viszi.

A napokban érkezett hozzá két friss plakát, ezeket mutatnám meg. A premier: február 26-án lesz. Hétfőnként láthatjuk 21:30-as kezdéssel, a Superior Donuts 2. évadja és a Scorpion 4. évadja közé pakolták a bekért 13 részét.

Living-Biblically-Poster-2
Living-Biblically-Poster-001


free web stats